Calvin Klein Eternity for Men Cologne Eau de Toilette pentru bărbați

Calvin Klein Eternity for Men Cologne Eau de Toilette pentru bărbați
Calvin Klein Eternity for Men Cologne Eau de Toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
100 ml
353RON

353,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: CAK17337 | 5 de buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați parfumuri Calvin Klein de minim 160 RON și aveți livrarea gratuită.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 21.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Calvin Klein Eternity for Men Cologne
Compoziție

Dacă sunteți genul de bărbat care nu ratează nicio ocazie să iasă în natură, atunci apa de toaletă Calvin Klein Eternity for Men Cologne este parfumul ideal pentru dvs. Începeți fiecare zi cu acea senzație de prospețime senzuală pe care v-o oferă mângâierea brizei răcoroase care adie dinspre mare, în timpul unei plimbări pe țărm.

  • un parfum fougère fresh
  • lansat împreună cu parfumul feminin Calvin Klein Eternity Eau Fresh
  • lansat pe piață în anul 2020

Povestea parfumului
Debutează intens picant, cu cardamon, la care, după un timp, se adaugă tonuri de rășină aromatică de mastic, recoltată exclusiv de pe o insulă din Grecia. Conferă apei de toaletă un ton natural, verde și ușor lemnos. Geranium bourbon, acord tipic în parfumurile bărbătești, armonizează perfect compoziția și persistă până la final.

Povestea parfumului
Pentru toți bărbații care savurează din plin clipele trăite în natură și apreciază orice mică bucurie în aer liber, a fost creat parfumul atemporal ultra fresh Calvin Klein Eternity for Men Cologne. Va fi apreciat de cei cu respect și dragoste pentru familie și pentru valorile durabile ale vieții.

Designul flaconului rămâne fidel stilului și eleganței liniei de parfumuri Calvin Klein Eternity. Culoarea conținutului este inspirată de nuanțele mării, parfumul devenind accesoriul indispensabil al aventurierului modern. Chipul parfumului aparține actorului Edward Burns, care apare în campanie alături de soția sa, Christy Turlington Burns.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
cardamom
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lentisque
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
geranium bourbon
Grupe de parfumuri
fougère

Despre brand Calvin Klein

Calvin Klein a fondat brandul omonim în 1968, împreună cu partenerul său de afaceri, Barry Schwartz. În anii '80, Calvin Klein a ridicat blugii la rang de accesoriu nelipsit din orice garderobă, brodând numele său pe buzunarele din spate.

Liniile curate și stilul simplu, specifice brandului Calvin Klein, sunt legendare. Același lucru este valabil și pentru parfumurile Calvin Klein, care au devenit emblematice, nu numai pentru compozițiile parfumate absolut unice, ci și datorită designului perfect. Primele parfumuri au apărut la sfârșitul anilor ‘70, rămânând până astăzi o întruchipare a spiritului deceniului în care au fost lansate.

La începutul anilor ‘90 au apărut revoluționarele parfumuri Obsession și Eternity, care au devenit legende, pecetluind astfel poziția brandului Calvin Klein în lumea parfumurilor. Parfumurile Calvin Klein sunt create în cooperare cu parfumierii de top din întreaga lume, sub auspiciile liderului mondial de cosmetice Coty.

Rating Calvin Klein Eternity for Men Cologne