Calvin Klein CK One Shock Eau de Toilette pentru bărbați

67×
Calvin Klein CK One Shock Eau de Toilette pentru bărbați
Calvin Klein CK One Shock Eau de Toilette pentru bărbați
100 ml

Cod: CAK0305 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Calvin Klein CK One Shock
Compoziție

Nu ezitați să ieșiți în evidență și să vă demonstrați spiritul de aventură. Apa de toaletă Calvin Klein CK One Shock este dedicată bărbaților spontani, întotdeauna deschiși spre noi posibilități.

  • un parfum oriental picant, plin de emoție
  • ideal pentru fiecare zi, în sezonul răcoros
  • pentru bărbații impulsivi, care nu se sperie de obstacole

Compoziția parfumului
Debutul energizant aparține amestecului creativ de clementine suculente, cu castraveți și lavandă bărbătească. La scurt timp, intră în scenă combinația de cardamon aromatic, cu busuioc, boabe de piper proaspăt măcinate și o adiere delicată de osmanthus. Finalul viril și misterios este asigurat de esențe calde de ambră, cu lemn, paciuli, tutun și mosc senzual.

Povestea parfumului
Parfumul bărbătesc Calvin Klein CK One Shock vă înfășoară într-un văl de siguranță de sine și de virilitate. Este la fel de curajos ca și flaconul său negru, decorat cu graffiti. Lansat în 2011, parfumul este destinat bărbaților care nu ezită să se elibereze de convențiile sociale și să-i șocheze pe toți cei din jur.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
Grupe de parfumuri
orientale, picante

Despre brand Calvin Klein

Calvin Klein a fondat brandul omonim în 1968, împreună cu partenerul său de afaceri, Barry Schwartz. În anii '80, Calvin Klein a ridicat blugii la rang de accesoriu nelipsit din orice garderobă, brodând numele său pe buzunarele din spate.

Liniile curate și stilul simplu, specifice brandului Calvin Klein, sunt legendare. Același lucru este valabil și pentru parfumurile Calvin Klein, care au devenit emblematice, nu numai pentru compozițiile parfumate absolut unice, ci și datorită designului perfect. Primele parfumuri au apărut la sfârșitul anilor ‘70, rămânând până astăzi o întruchipare a spiritului deceniului în care au fost lansate.

La începutul anilor ‘90 au apărut revoluționarele parfumuri Obsession și Eternity, care au devenit legende, pecetluind astfel poziția brandului Calvin Klein în lumea parfumurilor. Parfumurile Calvin Klein sunt create în cooperare cu parfumierii de top din întreaga lume, sub auspiciile liderului mondial de cosmetice Coty.

Rating Calvin Klein CK One Shock67