Byredo Rose of No Man´s Land spray parfumat pentru par unisex

Byredo Rose of No Man´s Land spray parfumat pentru par unisex
Byredo Rose of No Man´s Land spray parfumat pentru par unisex
75 ml

Cod: BYR01050 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Byredo Rose of No Man´s Land

Parfumul de păr Byredo Rose of No Man´s Land completează perfect parfumul din aceeași colecție. Este complet neagresiv față de păr, așa că se poate folosi de mai multe ori în timpul zilei.

Despre brand Byredo

Byredo este un inedit brand suedez de parfumuri de nișă, create de fostul jucător de baschet și artist Ben Gorham. Acest bărbat multitalentat și-a descoperit pasiunea pentru parfumuri încă din timpul adolescenței.

Decizia de a crea propriul brand de parfumuri de nișă a luat-o însă în 2006, când, la vârsta de 31 de ani, a început să colaboreze cu parfumieri de talie mondială, ca Olivia Giacobetti și Jerome Epinette. La fel ca și creatorul lor, parfumurile Byredo sunt excepționale. Sunt inspirate din experiențele și amintirile copilăriei lui Ben, dar și de strămoșii indieni din partea mamei sale.

Parfumurile Byredo excelează prin compoziții curate și simple, în care fiecare notă iese perfect în evidență. Descoperiți arome care sunt cu adevărat unice, distincte și atrăgătoare în același timp. Încercați excelentele parfumuri de nișă Byredo!

Rating Byredo Rose of No Man´s Land