Buretele de baie

Filtru
Interval de prețuri

la

Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   1
  •   1

De ce folosim un burete de baie?

Buretele de baie are un rol mai important decât ați putea crede. Dați o șansă buretelui de baie - și pielea vă va fi recunoscătoare.

Buretele de baie favorizează regenerarea celulară, prin înlăturarea delicată a celulelor moarte și prin stimularea circulației sanguine. În plus, creează o spumă bogată, care susține efectele gelului de duș.

În plus, buretele de baie înmoaie pielea aspră de pe coate, de pe călcâie și de pe genunchi și, nu în ultimul rând, este un excelent agent de relaxare și de masaj. Bureții de baie sunt disponibili în diverse culori și rugozități, pentru zone concrete ale corpului (burete de baie pentru spate, călcâie, față sau chiar burete de baie pentru bebeluși).

Buretele de baie natural

Preferați produsele naturale? Alegeți un burete natural, din bureți de mare, culeși în mările tropicale din întreaga lume. Este un produs 100 % natural și 100 % biodegradabil, pe care, odată uzat, îl puteți composta fără probleme.

Un burete de baie natural este potrivit pentru pielea problematică și sensibilă, are un conținut ridicat de substanțe minerale și de iod și este foarte absorbant. Îl puteți folosi pe post de burete baie, dar și pentru față, pe post de burete cosmetic.

Fie că doriți un burete de baie clasic sau natural, ori un burete de baie cu săpun 2 în 1, nu este nimic mai ușor decât să-l alegeți de la notino.ro!

Sfatul nostru: Încercați și un burete konjac pentru față, ca să vă bucurați de un ten perfect curat!