Brazil Keratin Hometratament pentru par cu efect de netezire

Brazil Keratin Home tratament pentru par cu efect de netezire
Brazil Keratin Home tratament pentru par cu efect de netezire
150 ml

Cod: BRK0138 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.

Descrierea produsului Brazil Keratin Home
Caracteristici

Produsul de coafat Brazil Keratin Home scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp.

Caracteristici:

  • facilitează coafatul
  • netezește
  • efect de lungă durată
  • hidratează

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul umed și apoi se modelează în forma dorită.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
netezirea părului, îndreptarea părului
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
par indisciplinat

Despre brand Brazil Keratin

p>Cosmetica Brazil Keratin | Brazil Keratin cuprinde o gamă de produse de lux pentru îngrijirea părului, cu un conţinut ridicat de cheratină. Brand-ul Brazil Keratin utilizează capacităţile excepţionale de regenerare şi de îngrijire ale cheratinei braziliene, care este absolut unică, printre altele, şi datorită conţinutului său bogat în elemente nutritive şi vitamine. Preparatele Brazil Keratin redau părului sănătatea, textura mătăsoasă, strălucirea şi rezistenţa. Folosirea acestora va rezolva problemele legate nu numai de părul degradat, ci şi de pielea capilară sensibilă.
Gama largă a brand-ului Brazil Keratin este alcătuită din produse exclusive, care, în afară de procentul ridicat de cheratină, mai conţin şi alte ingrediente neobişnuite, cum ar fi ciocolata, aurul sau uleiul de argan. Produsele cosmetice exclusive Brazil Keratin sunt perfecte, atât acasă, cât şi la salon.

Rating Brazil Keratin Home