Bourjois City Radiance machiaj de protectie SPF 30

1×
Bourjois City Radiance machiaj de protectie SPF 30
Bourjois City Radiance machiaj de protectie SPF 30
culoare 04 Beige 30 ml
38RON

126,67RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BOU1193 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 12.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 11.04.2021

Descriere Bourjois City Radiance
Caracteristici

Fondul de ten Bourjois City Radiance protejează eficient tenul, față de influențele negative ale poluării urbane. Tenul este hidratat întreaga zi, iar imperfecțiunile sunt camuflate.

Caracteristici:

  • acoperă imperfecțiunile tenului și creează un look natural
  • protejează tenul împotriva poluării și a razelor solare
  • împiedică aderarea particulelor poluante la suprafața pielii
  • hidratează tenul și îi induce o senzație de confort
  • pigmenții de iluminare conferă tenului strălucire

Compoziție:

  • SPF 30 – protejează împotriva radiațiilor UVA și UVB
  • produs testat dermatologic
  • compoziție non-comedogenică

Mod de aplicare:
Se aplică pe fața curată, folosind un burete de machiaj sau cu degetele. Pornind din centrul feței, se întinde produsul înspre exterior.

Caracteristici

Consistență
fluid
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
După tipul de acoperire
Medie
Protecție împotriva soarelui
cu SPF
Nuanță fond de ten
medium

Despre brand Bourjois

Brand-ul francez Bourjois, fondat în anul 1863 de către vizionarul Joseph-Albert Ponsine, este specializat mai ales în cosmetica decorativă. Primele sale produse au fost bastonașele de machiaj pe bază de ceară, destinate cu precădere actorilor de teatru și purtând nume comice ca „Jealous“ („gelos“) sau „Lovesick“ („bolnav de Dragoste”).
La momentul actual, Bourjois oferă o gamă variată de produse – rimel, dermatografe, rujuri, demachiante, deodorante, geluri de duş, parfumuri și altele – destinate mai ales femeilor. Se străduieşte însă să-şi urmeze filozofia originală și să ofere clienților calitate de vârf la preţuri rezonabile. Fardurile Bourjois sunt îndrăznețe, elegante și de bun gust, potrivite oricărei ocazii și dispoziții. Parfumurile vă surprind prin senzualitate și intensitate.
De menționat că „sora mai tânără a lui Chanel“ (cum se prezintă însăși marca Bourjois) este literalmente obsedată de culori. În catalogul său găsiți 400 de nuanțe, dintre care un sfert se schimbă în fiecare an, în funcție de trendurile actuale. Un mare accent se pune pe designul ambalajului – Bourjois chiar lansează cu regularitate ediții de colecție limitate, în stil vintage.
Bourjois se mândrește cu străduința sa neîncetată de a dezvolta produse noi. A inventat, printre altele, rimelul cu două capete (Coup de Théâtre) sau fardurile de pleoape pudră în cutiuțe, cu pensula inclusă (Suivez Mon Regard). Cosmetica Bourjois este îndrăgită nu doar de stiliștii profesionişti, ci și de o serie de celebrități ca, de exemplu, Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton sau membrii faimosului grup One Direction.
Marca Bourjois îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc să arate bine şi să-și creeze propria imagine personalizată, sunt creativi.

Rating Bourjois City Radiance1