Biotherm Homme balsam după bărbierit pentru piele sensibilă

Biotherm Homme balsam după bărbierit pentru piele sensibilă
Biotherm Homme balsam după bărbierit pentru piele sensibilă
50 ml

Cod: BIO0090 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Biotherm pentru îngrijirea pielii cu 15% reducere. Folosiți codul skin15 în coșul de cumpărături. În plus, la achiziții de peste 250 RON primiți cadouri grozave.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere Biotherm Homme
Caracteristici

Produsul după ras Biotherm Homme Homme calmează fața și îi asigură regenerarea necesară.

Caracteristici:

  • întărește bariera de protecție a pielii
  • reduce roșeața și calmează pielea
  • previne iritarea pielii
  • elimină senzația de arsură
  • hidratează pielea în profunzime

Cum se utilizează:
Se aplică pe fața rasă și pe gât. Se lasă să se absoarbă.

Caracteristici

Consistență
balm
Tipul de ten
ten sensibil
Efect
calmare

Despre brand Biotherm

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.

Rating Biotherm Homme