BiothermDeo Pure antiperspirant puternic pentru piele sensibila

2×
Biotherm Deo Pure antiperspirant puternic pentru piele sensibila
Biotherm Deo Pure antiperspirant puternic pentru piele sensibila
Livrare gratuită
40 ml
100RON

În stoc | 250,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: BIO0156
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 07.12.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 05.12.2021

Descoperiți o protecție fiabilă împotriva transpirației. Blândă, dar și eficientă, compoziția antiperspirantului solid, pentru piele sensibilă, Biotherm Deo Pure protejează axilele de transpirație și de mirosuri neplăcute, timp de până la 48 de ore. În plus, deodorantul este potrivit și pentru pielea sensibilă. Textura pudrată lasă axilele netede și uscate, chiar și în situații de stres.

Caracteristici:

  • protejează împotriva transpirației și a mirosurilor neplăcute, timp de până la 48 de ore
  • compoziție nelipicioasă și non-grasă
  • ușor de aplicat
  • nu lasă urme pe haine

Ingrediente:

  • hidroxid de aluminiu micronizat – măcinat în particule mici, pentru eficiență maximă
  • lactat de alchil
  • microsfere de siliciu
  • extract de mușețel
  • nu conține alcool

Mod de utilizare:
Aplicați pe axilele curate și uscate. Lăsați să se absoarbă, după care vă puteți îmbrăca.

Compoziție completă

ISOPROPYL PALMITATE, DIMETHICONE, ALUMINUM ZIRCONIUM TETRACHLOROHYDREX GLY, SYNTHETIC WAX, PEG-8 DISTEARATE, PPG-14 BUTYL ETHER, OZOKERITE, PARFUM / FRAGRANCE, CALCIUM HYDROXIDE, PERLITE (F.I.L. C166202/1). Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Caracteristici

Tipul ambalajului
deodorant stick
Tipul de piele
ten sensibilă
Substanțe active
aloe vera

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.