Biotherm Homme Aquapower Seturi pentru voiaj (pentru barbati)

Biotherm Homme Aquapower Seturi pentru voiaj (pentru barbati)
Biotherm Homme Aquapower Seturi pentru voiaj (pentru barbati)
Seturi pentru voiaj (pentru barbati)

Cod: BIO05223 | Acest produs este momentan indisponibil

Biotherm Aquapower Ingrijire hidratanta 20 ml + spumă pentru bărbierit 50 ml + gel de curățare 40 ml + Aquafitness gel de dus revitalizant 40 ml

Un cadou pentru tine
Folosiți codul men15 în coșul de cumpărături și beneficiați de 15% reducere la cosmeticele și accesoriile de îngrijire pentru bărbați. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descriere Biotherm Homme Aquapower
Caracteristici

Faceți o bucurie cu setul cosmetic Biotherm Aquapower , plin de produse de îngrijire pentru tenul bărbătesc. Va bucura orice bărbat modern, preocupat de aspectul său exterior.

Setul conține:

  • Biotherm Aquapower Ingrijire hidratanta 20 ml
  • spumă pentru bărbierit 50 ml
  • gel de curățare 40 ml
  • Aquafitness gel de dus revitalizant 40 ml

Caracteristici:

  • mix de produse pentru rutina zilnică
  • previne iritația și pruritul tenului

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Consistență
gel
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Efect
curățare
Tipuri de seturi
Seturi pentru voiaj
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua și noaptea

Despre brand Biotherm

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.

Rating Biotherm Homme Aquapower