Bioderma Pigmentbio H2O apă micelară pentru curățare blânda impotriva petelor intunecate

Bioderma Pigmentbio H2O apă micelară pentru curățare blânda impotriva petelor intunecate
Bioderma Pigmentbio H2O apă micelară pentru curățare blânda impotriva petelor intunecate
250 ml
53RON

21,20RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BIR03509 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 26.07.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 24.07.2021

Descriere Bioderma Pigmentbio H2O
Caracteristici

Excesul de melanină poate fi cauzat nu doar de mediul în care trăim, ci și de situațiile de viață. În consecință, pe fața dvs. pot apărea nedoritele pete întunecate. Apa micelară Bioderma Pigmentbio H2O, pentru curățarea blândă a petelor întunecate, este concepută special pentru acest tip de ten. Îndepărtează ușor machiajul și luminează natural tenul. Porniți cu aceasta contra trecerii timpului, spre o față mai frumoasă.

Caracteristici:

  • apă micelară pentru tenul hiperpigmentat
  • înlătură eficient fondul de ten și impuritățile
  • decolorează petele întunecate de pe față
  • uniformizează nuanța tenului
  • lasă tenul proaspăt și perfect curat
  • respectă echilibrul epidermei
  • foarte bine tolerată de ochi și de piele

Ingrediente:

  • LumiReveal™ – o tehnologie care țintește cauzele hiperpigmentării, elimină petele întunecate, previne apariția acestora și redă tenului strălucirea
  • agenți surfactanți activi - micele

Aplicare:
Turnați apa micelară pe un tampon de vată, curățați delicat tenul și lăsați-l să se usuce.

Caracteristici

Tipul de ten
ten sensibil

Despre brand Bioderma

Dermato-cosmeticele Bioderma sunt bazate pe cunoașterea pielii și a mecanismelor sale biologice. Această abordare științifică garantează obținerea unor produse a căror compoziție țintește precis diverse tipuri de piele sau problemele specifice acestora. Cosmeticele Bioderma nu conțin ingrediente dermatologice nocive, precum parabeni, ftalați sau formaldehide. Toate produsele conțin numai ingrediente active pure, care se găsesc normal în piele și, de aceea, Bioderma garantează o toleranță perfectă a preparatelor sale. Toate produsele de îngrijire a tenului și a pielii au fost testate clinic și au apărut sub supravegherea experților în dermatologie, alergologie și toxicologie.

De la debutul său în anul 1970, brandul deține numeroase brevete. De exemplu, apa micelară Bioderma Sensibio este prima apă de curățare din istorie, menținându-se și astăzi printre cele mai populare. La rândul său, gama Bioderma Sébium conține complexul brevetat Fluidactiv, care luptă eficient împotriva simptomelor tenului gras și problematic.

Portofoliul brandului cuprinde și tratamente sofisticate pentru corp. Dar, mai ales, Bioderma nu oferă doar un ajutor temporar, ci rezolvă întotdeauna direct cauza reală a problemei. Și tu poți oferi tenului și pielii tale îngrijirea ideală!

Rating Bioderma Pigmentbio H2O