Bioderma ABC Derm Huile Douceur

ulei de corp pentru copii

Bioderma ABC Derm Huile Douceur ulei de corp pentru copii
Bioderma ABC Derm Huile Douceur ulei de corp pentru copii
Bioderma ABC Derm Huile Douceur ulei de corp pentru copii
200 ml
66RON

Cod: BIR0752 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
vineri, 26.10.2018
ridicare personală
vineri, 26.10.2018
Bioderma ABC Derm Huile Douceur
200 ml | 66RON

Descriere cosmetice Bioderma ABC Derm Huile Douceur

Preparatul Bioderma ABC Derm Huile Douceur îngrijește eficient pielea fină a copilului.

Caracteristici:

  • hrănește pielea copilului
  • catifelează și hidratează
  • calmează iritația și înroșirea
  • previne deshidratarea pielii
  • crește rezistența pielii împotriva influențelor externe

Ingrediente:

  • preparatul este hipoalergenic

Cum se utilizează:
Se masează o cantitate adecvată de preparat în pielea curată și uscată și se lasă să se absoarbă. Se toarnă în apa din baie o cantitate mică de produs și se amestecă cu mâna. Se vor urma instrucțiunile incluse.

Caracteristici

Consistență
ulei
Tipul de piele
ten sensibilă

Despre brand Bioderma

Dermato-cosmeticele Bioderma sunt bazate pe cunoașterea pielii și a mecanismelor sale biologice. Această abordare științifică garantează obținerea unor produse a căror compoziție țintește precis diverse tipuri de piele sau problemele specifice acestora. Cosmeticele Bioderma nu conțin ingrediente dermatologice nocive, precum parabeni, ftalați sau formaldehide. Toate produsele conțin numai ingrediente active pure, care se găsesc normal în piele și, de aceea, Bioderma garantează o toleranță perfectă a preparatelor sale. Toate produsele de îngrijire a tenului și a pielii au fost testate clinic și au apărut sub supravegherea experților în dermatologie, alergologie și toxicologie.

De la debutul său în anul 1970, brandul deține numeroase brevete. De exemplu, apa micelară Bioderma Sensibio este prima apă de curățare din istorie, menținându-se și astăzi printre cele mai populare. La rândul său, gama Bioderma Sébium conține complexul brevetat Fluidactiv, care luptă eficient împotriva simptomelor tenului gras și problematic.

Portofoliul brandului cuprinde și tratamente sofisticate pentru corp. Dar, mai ales, Bioderma nu oferă doar un ajutor temporar, ci rezolvă întotdeauna direct cauza reală a problemei. Și tu poți oferi tenului și pielii tale îngrijirea ideală!