Bielenda Youth Therapy mască textilă cu efect de lifting zona ochilor

Bielenda Youth Therapy mască textilă cu efect de lifting zona ochilor
Bielenda Youth Therapy mască textilă cu efect de lifting zona ochilor
Promoție
Economisiți
15RON

Economisiți 20%
12RON

12,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: BND05229 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 14.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 13.05.2021

Descriere Bielenda Youth Therapy
Caracteristici

Masca pentru ochi Bielenda Youth Therapy îngrijește perfect toată zona ochilor, îmbunătățește calitatea pielii și-i redă vitalitatea.

Caracteristici:

  • hidratează intens
  • mărește elasticitatea pielii
  • redă pielii fermitatea și elasticitatea

Cum se utilizează:
Se lasă să acționeze pe perioada indicată pe ambalaj. Nu se clătește.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
Hidratare, anti-age, iluminare, lifting
Când se utilizează
ziua și noaptea

Despre brand Bielenda

Firma de cosmetice Bielenda poartă numele fondatoarei sale, Barbara Bielenda - absolventa Facultăţii de chimie de la Universitatea din Gdansk. Bogatul său asortiment include peste 400 de produse, atât pentru consumatorii obişnuiţi, cât şi pentru saloanele de înfrumuseţare profesionale şi centrele de îngrijire.
De menţionat faptul că Bielenda a fost, se pare, primul brand polonez care a început să vândă produse ce conţin un extract dintr-un copac rar, Ginkgo (Ginkgo biloba). Acestea au câştigat rapid o mare popularitate. Cremele, uleiurile de baie, uleiurile de corp şi celelalte produse marca Bielenda sunt dezvoltate pe baza celor mai recente cercetări ştiinţifice. În afară de sus-menţionatul ginkgo, în componenţa lor se pot găsi, de asemenea, ingrediente naturale cu eficienţă dovedită - de exemplu, muşeţel, aloe vera, unt de shea sau ulei de măsline.
Cosmeticele Bielenda sunt caracterizate nu numai de performanţele ridicate, ci şi de siguranţă. Toate produsele sunt supuse unor teste dermatologice riguroase. O menţiune specială merită, de asemenea, efectul lor blând asupra pielii, astfel încât le pot utiliza şi cei care suferă de alergii. Brandul Bielenda îi va atrage cu siguranţă pe toţi care tânjesc după un aspect frumos şi tineresc, care suferă de diverse probleme ale pielii sau care caută calitate la un preţ rezonabil.  

Rating Bielenda Youth Therapy