Treci la conținutul principal

bielenda

bielenda

Produse cosmetice inspirate de natură. Acesta este brandul polonez Bielenda, ce creează produse din materii prime naturale de primă clasă. Produsele vor atrage pe oricine dorește să aibă tenul, pielea și părul frumoase, preferând cosmetice a căror compoziție este prietenoasă cu mediul.   

Brandul de cosmetice Bielenda poartă numele fondatoarei sale, Barbara Bielenda, absolventă a facultății de chimie a universității din Gdansk, care a pus bazele companiei în anul 1990. Produsele Bielenda sunt supuse unor teste dermatologice riguroase, înainte de lansarea pe piață și sunt extrem de eficiente. Compoziția lor deosebit de blândă este indicată și alergicilor. Bielenda este și primul brand polonez care oferă produse cu extract din arborele rar Ginkgo biloba.   

Oferta extinsă a brandului Bielenda conține îngrijire pentru ten, corp și păr – de la creme pentru ten, demachiante și geluri de duș, până la produsele de plajă Bielenda Sun Care, șampoane și exfoliante. Foarte apreciate sunt și spuma autobronzantă Bielenda Magic Bronze sau Bielenda Magic Water, care poate servi drept bază sub fondul de ten sau pentru înviorarea feței. Dacă aveți un ten problematic, nu ratați gama Bielenda Dr Medica Acne.

întregul text ascundeți textul