Bielenda Dr Medica Acne ser de piele pentru a regla sebumul si acneea

4×
Bielenda Dr Medica Acne ser de piele pentru a regla sebumul si acneea
Bielenda Dr Medica Acne ser de piele pentru a regla sebumul si acneea
30 ml
18RON

60,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BND04929 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 02.08.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 01.08.2021

Descriere Bielenda Dr Medica Acne
Caracteristici

Descoperiți o armă eficientă contra acneei, creată de medici dermatologi cu experiență. Serul facial pentru controlul secreției excesive de sebum și al simptomelor acneice, Bielenda Dr Medica Acne armonizează simțitor activitatea glandelor seboreice. Curăță porii înfundați și dilatați, favorizând contractarea acestora și previne îngrășarea excesivă. Tenul devine mat, iar punctele negre și coșurile nu revin cu una, cu două.

Caracteristici:

  • armonizează producția de sebum
  • contractă vizibil porii dilatați
  • conferă pielii un aspect proaspăt și mat
  • ajută la curățarea porilor astupați
  • previne apariția coșurilor

Aplicare:
Se utilizează de 3 ori pe săptămână. Întindeți câteva picături pe tenul uscat, lăsați să acționeze trei minute și clătiți atent cu apă caldă.

Caracteristici

Tipul de ten
ten gras, ten cu probleme
Efect
împotriva acneei
Când se utilizează
ziua și noaptea

Despre brand Bielenda

Firma de cosmetice Bielenda poartă numele fondatoarei sale, Barbara Bielenda - absolventa Facultăţii de chimie de la Universitatea din Gdansk. Bogatul său asortiment include peste 400 de produse, atât pentru consumatorii obişnuiţi, cât şi pentru saloanele de înfrumuseţare profesionale şi centrele de îngrijire.
De menţionat faptul că Bielenda a fost, se pare, primul brand polonez care a început să vândă produse ce conţin un extract dintr-un copac rar, Ginkgo (Ginkgo biloba). Acestea au câştigat rapid o mare popularitate. Cremele, uleiurile de baie, uleiurile de corp şi celelalte produse marca Bielenda sunt dezvoltate pe baza celor mai recente cercetări ştiinţifice. În afară de sus-menţionatul ginkgo, în componenţa lor se pot găsi, de asemenea, ingrediente naturale cu eficienţă dovedită - de exemplu, muşeţel, aloe vera, unt de shea sau ulei de măsline.
Cosmeticele Bielenda sunt caracterizate nu numai de performanţele ridicate, ci şi de siguranţă. Toate produsele sunt supuse unor teste dermatologice riguroase. O menţiune specială merită, de asemenea, efectul lor blând asupra pielii, astfel încât le pot utiliza şi cei care suferă de alergii. Brandul Bielenda îi va atrage cu siguranţă pe toţi care tânjesc după un aspect frumos şi tineresc, care suferă de diverse probleme ale pielii sau care caută calitate la un preţ rezonabil.  

Rating Bielenda Dr Medica Acne3