Bielenda Black Sugar Detox cremă ditoxifiantă de curățare

Bielenda Black Sugar Detox cremă ditoxifiantă de curățare
Bielenda Black Sugar Detox cremă ditoxifiantă de curățare
50 ml

Cod: BND05410 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Bielenda Black Sugar Detox
Caracteristici

Caracteristici:

  • acționează împotriva imperfecțiunilor
  • strânge porii dilatați
  • conferă pielii prospețime și luminozitate

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de ten
ten gras, ten mixt
Efect
detoxifiere, efect de matifiere
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua și noaptea
Tipul scalpului
scalp gras

Despre brand Bielenda

Firma de cosmetice Bielenda poartă numele fondatoarei sale, Barbara Bielenda - absolventa Facultăţii de chimie de la Universitatea din Gdansk. Bogatul său asortiment include peste 400 de produse, atât pentru consumatorii obişnuiţi, cât şi pentru saloanele de înfrumuseţare profesionale şi centrele de îngrijire.
De menţionat faptul că Bielenda a fost, se pare, primul brand polonez care a început să vândă produse ce conţin un extract dintr-un copac rar, Ginkgo (Ginkgo biloba). Acestea au câştigat rapid o mare popularitate. Cremele, uleiurile de baie, uleiurile de corp şi celelalte produse marca Bielenda sunt dezvoltate pe baza celor mai recente cercetări ştiinţifice. În afară de sus-menţionatul ginkgo, în componenţa lor se pot găsi, de asemenea, ingrediente naturale cu eficienţă dovedită - de exemplu, muşeţel, aloe vera, unt de shea sau ulei de măsline.
Cosmeticele Bielenda sunt caracterizate nu numai de performanţele ridicate, ci şi de siguranţă. Toate produsele sunt supuse unor teste dermatologice riguroase. O menţiune specială merită, de asemenea, efectul lor blând asupra pielii, astfel încât le pot utiliza şi cei care suferă de alergii. Brandul Bielenda îi va atrage cu siguranţă pe toţi care tânjesc după un aspect frumos şi tineresc, care suferă de diverse probleme ale pielii sau care caută calitate la un preţ rezonabil.  

Rating Bielenda Black Sugar Detox