Treci la conținutul principal

Tutorial: Sprâncene perfecte, rapid și ușor

10 mai 2017Notino
Sigur cunoașteți zicala că sprâncenele dau expresie feței. Tendințele actuale dictează să ne axăm pe sprâncene, așa că acestea trebuie să fie cu adevărat perfecte. Cum să-ți conturezi sprâncenele pentru un aspect bogat și perfect desenat? Foarte ușor! Pentru a avea sprâncene perfecte sunt suficiente câteva produse și puțin timp în fața oglinzii.

 

Cum să-ți conturezi sprâncenele la forma corectă?

Găsiți locul de unde trebuie să înceapă sprâncenele, așezând peria pentru a uni marginea nasului cu colțul interior al ochiului. Unde peria întâlnește sprâncenele, acolo trebuie să înceapă. Apoi înclinați peria spre colțul exterior al ochiului, pentru a vedea locul unde trebuie să se termine sprâncenele.

Haideți să desenăm

Cu peria teșită din setul cosmetic da Vinci Classic conturăm linia de sus, de la începutul sprâncenei până la capăt. Putem accentua suplimentar marginea interioară a sprâncenelor, cu creionul, prin extindere în sus dinspre rădăcina nasului. Conturăm forma sprâncenelor cu tușe scurte, de jos în sus, completând în locurile unde lipsesc fire. Alegeți întotdeauna o nuanță de fard de sprâncene care corespunde culorii naturale a sprâncenelor și a părului. Numai astfel rezultatul va fi natural.

Miraculosul fard de sprâncene

Este necesară nuanțarea sprâncenelor cu fard. Și aici alegem peria teșită și folosim tușe scurte, dirijate în sus. Dacă doriți să aveți toate produsele pentru sprâncene la un loc și perfect aliniate, alegeți setul pentru machiaj Makeup Revolution Ultra Brow. Conține tot ce vă trebuie pentru un machiaj perfect al sprâncenelor.
Nu vă mulțumiți doar cu creionul, folosiți și umbra de sprâncene. Veți fi plăcut surprinsă de aspectul frumos și natural pe care îl veți obține. Vă veți îndrăgosti apoi de sprâncenele dumneavoastră!

Tari ca piatra

Acum este momentul să fixați machiajul sprâncenelor, astfel încât să rămână frumoase pe tot parcursul zilei. Luați pe perie o cantitate mică de vaselină și o întindeți cu dosul mâinii, astfel încât să acopere întreaga perie. Periați sprâncenele de jos în sus. Dacă unele fire ies în afară, le apăsați în jos.

Cireașa de pe tort

Pentru un rezultat de efect, folosiți un mic truc. Aplicați o umbră deschisă în partea superioară a pleoapei, chiar sub sprânceană. Vă luminează privirea și dă ochilor strălucire.

Nu se potrivește?

Uneori e nevoie să schimbăm complet culoarea sprâncenelor. De exemplu, când schimbăm radical culoarea părului sau la apariția firelor albe. Atunci veți aprecia posibilitatea vopsirii genelor și a sprâncenelor. De zeci de ani, expertul în vopsirea genelor și a sprâncenelor este brandul RefectoCil. Oferă patru culori pentru sprâncene, complet adaptate la nuanța dumneavoastră naturală. În plus, există și un gel revelator pentru vopseaua de gene și sprâncene, RefectoCil Sensitive, care prelungește persistența noii culori.

Text realizat de: Alina, redactor Aoro

Citiți mai mult