Treci la conținutul principal

TUTORIAL: Ce rujuri ne asigură un machiaj rezistent la sărut? Din 5 pași

21 februarie 2017Notino
.

Doamnelor, știați că un machiaj al buzelor într-adevăr rezistent și netransferabil ore întregi chiar este posibil? Nu este însă simplu. Profesioniștii susțin că nu este suficient doar să aplicăm un ruj rezistent la transfer, mai este nevoie de câțiva pași suplimentari. Pe care, dacă îi faceți, vă puteți aștepta la buze moi, la un ruj rezistent la transfer și rezistent la sărut! Iar asemenea avantaje în perioada întâlnirilor de Dragobete sunt, hai să recunoaștem, foarte utile.

1. Aplicați pe buze vaselină pentru hidratare și apoi folosiți un creion invizibil împotriva întinderii rujului

Dacă nu știți ce vaselină să folosiți, încercați Vaseline Original, despre care clienții scriu că este bine tolerată și de pielea sensibilă. De asemenea, lubrifiază bine și nu lasă o senzație de gras. Dintre creioanele de contur invizibile, recomandăm Artdeco Lip Liner Invisible Lip Contour, de nelipsit la conturarea buzelor și, în special, pentru a preveni întinderea rujului. În plus, produsele Artdeco nu sunt testate pe animale.

2. Conturați buzele cu creionul de contur

Conturarea buzelor înainte de a aplica rujul acoperă micile imperfecțiuni, pentru a demarca o linie precisă. La buza superioară pornim de la așa-numita inimă spre colțuri. La buza inferioară pornim din lateral, liniile trebuind să se unească în mijloc. Aveți grijă să nu depășiți pe partea exterioară. Este preferabil să copiați conturul buzelor sau marginile interioare. Apoi creionați delicat suprafața buzelor, astfel încât să nu rămână niciun spațiu gol. Vă recomandăm conturul de calitate la un preț rezonabil Artdeco Mystical Forest.

3. Completați cu un ruj satinat, asortând conturul ca să obțineți buze perfecte

Când spunem rujuri satinate, ne gândim la rujul mat Nars Audacious fiindcă, asa cum știți, rujurile mate sunt acum mai la modă decât cele perlate. Rujul menționat, mai ales, creează un efect satinat plăcut. Aplicați rujul întotdeauna cu o pensulă, pentru a obține culori intense și o aplicare precisă. După aplicarea rujului, ajustați conturul și verificați machiajul în colțurile gurii.

4. Fixați rujul cu sclipici cu ajutorul pudrei, iar în jurul gurii aplicați o umbră de culoare deschisă, pentru evidențierea contururilor

Fixatorul de ruj este practic deoarece, după aplicarea sa, machiajul buzelor durează mai mult și nici nu se estompează. Iar, dacă doriți buze vizual mai pline, avem un sfat pentru voi. Fixator de ruj! Acestea se găsesc sub formă de pudră, spray sau lichid. De exemplu fluidul fixator Artdeco Magic Fix are în compoziție uleiuri esențiale cu efect hrănitor și calmant. Nu uitați să aplicați și o nuanță luminoasă, pentru a evidenția contururile. Acesta este un truc important pentru mărirea optică a buzelor. Mai întâi, alegeți o nuanță luminoasă, care se aplică pe lateral în jurul buzelor, iar pe centru, imediat deasupra arcului lui Cupidon, aplicați fardul perlat. Acest lucru creează un contrast care evidențiază frumos buzele.

5. Corecția finală sau nu, fără întinderi

Atenție doamnelor, trebuie să știți. Rujul nu se șterge! Astfel încât corecția finală trebuie să fie făcută cu un creion. Concentrați-vă în special pe colțuri, pentru a rămâne destul de clare și fără imperfecțiuni. Totuși, dacă ați depășit mult, este necesară utilizarea unui corector subțire, de preferință sub formă de creion.

De pe buzele atât de precis rujate, niciun sărut nu poate șterge culoarea, nici măcar de 💜 Dragobete 💜

Text realizat de: Carmen, redactor Aoro

Machiaj realizat de: Ioana, makeup artist Aoro

Citiți mai mult