Treci la conținutul principal

Cele mai bune produse pentru păr gri

10 octombrie 2016Notino
E clar că cea mai trendy nuanță de păr a sezonului e cea gri. Părul gri e noul blond! Paginile de social media au fost inundate de poze cu tinere cu părul grizonat, iar la câte look-uri frapante am remarcat, nici nu e de mirare că a devenit un fenomen.

 Dacă nici tu nu ai rezistat recentului trend, atunci ar trebui să te familiarizezi cu produse de îngrijire care să țină pasul cu această superbă nuanță de păr.

 

În primul rând, trebuie evitată predispoziția la deshidratare și rupere. Pentru a obține acea nuanța grizonată, părul e decolorat până la un blond platinat, după care se aplică amestecul colorant în tonuri de gri. Îți dai seama că, deși rezultatul e ,,wow'', pe termen lung părul e slăbit. De aceea sunt indispensabile produsele care hrănesc intens părul. Ba mai mult, șampoanele special concepute pentru păr blond cenușiu nu doar că-l hrănesc intens, dar și previn acel ton gălbui inestetic, care apare uneori după mai multe spălări. Secretul acestor șampoane sunt pigmenții mov din compoziție, pigmenți ce neutralizează efectul de gălbui. În orice caz, îți recomandăm să păstrezi șamponul în păr timp de câteva minute înainte de clătire.
Cum aleg produsele potrivite?

Gata! Am decis că părul grizonat nu mai e văzut ca un semn îngrozitor al îmbătrânirii. Ba chiar poate fi elegant si atractiv, mai ales atunci când este sănătos și bine tratat, iar cu șampoanele și balsamurile potrivite e foarte ușor să-l menții frumos.

Text realizat de: Ioana Damian, redactor Aoro

Citiți mai mult