Treci la conținutul principal

Deține controlul

17 februarie 2020Notino
Hugo Boss introduce BOSS Bottled Eau de Parfum, invitând fiecare bărbat să facă o sărbătoare din drumul său prin viață.

Într-o lume în care calea spre împlinirea de sine este mai diversă ca oricând, fiecare bărbat este liber să fie persoana care vrea să fie. Conferind o nouă direcție îndrăzneață campaniei „Bărbatul de astăzi”, condusă de ambasadorul global al parfumurilor, Chris Hemsworth, nobilul BOSS Bottled Eau de parfum întruchipează nevoile și dorințele bărbatului modern; nevoia de a deține controlul.

Această compoziție picantă, lemnoasă, conferă o nouă intensitate căldurii și vitalității semnăturii atemporale BOSS Bottled, iar forța și rafinamentul său se datorează maestrului parfumier Honorine Blanc, care a folosit o serie de ingrediente naturale cu proveniență exclusivă. O explozie de măr și bergamotă, contrastată cu esența de piper negru, trezește simțurile, în timp ce esența picantă este revelată de uleiurile de castan, cardamom și scorțișoară adictive, conducând la note de bază de vetiver și mosc întunecat pentru a oferi un finisaj lucios și fumuriu pielii.

Flaconul iconic BOSS Bottled evidențiază puterea parfumului de a se remarca – conține un parfum de culoare cenușie, cu tonuri secundare calde de castan, dând ecou tonalităților profund masculine ale Eau de Parfum. Capacul de aur fin la atingere adaugă o notă de finisaj rafinat.

BOSS Bottled Eau de Parfum oferă tonuri proaspete, energizante și intense, care revigorează și inspiră bărbatul dinamic de astăzi, completând ambiția și impulsul său înnăscut. Acesta reflectă perfect unele dintre aspirațiile sale fundamentale: reconectarea cu sinele interior, controlând propria poveste și definind propriile măsuri de succes.

BOSS BOTTLED: Propria ta cale de urmat

Noul BOSS Bottled Eau de Parfum combină mărul aromatic cu scor?i?oară cu note de bază din lemn de măslin ?i lemn de santal pentru un sentiment proaspăt, intens ?i masculin.

1. Apogeul farmecului masculin
2. Un parfum care inspiră încredere ?i succes
3. O aromă esen?ială pregătită cu o deosebită aten?ie de exper?i

Citiți mai mult