Azzaro Chrome Aquaeau de toilette pentru bărbați

Azzaro Chrome Aqua eau de toilette pentru bărbați
Azzaro Chrome Aqua eau de toilette pentru bărbați
100 ml

Cod: AZZ02692 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.

Descriere parfum Azzaro Chrome Aqua
Compoziție

Savurați momentul unic și parcă infinit, de bucurie pură, trăit de surferi în „camera albastră“ din inima unui val. Apa de toaletă pentru bărbați Azzaro Chrome Aqua deschide un alt capitol al colecției de parfumuri Chrome, iar acordurile sale amintesc vântul proaspăt suflând în spuma mării.

  • un parfum acvatic fresh, cu tonuri aromatice
  • succede și reinterpretează emblematicul parfum Azzaro Chrome
  • evocă valurile azurii ale Mării Mediterane

Compoziția parfumului
Parfumul Azzaro Chrome Aqua sugerează chemarea oceanului. La debut vă învăluie combinația uimitoare de mere verzi și grepfrut efervescent, ca o mângâiere plăcută pe tot corpul. Inima ascunde o notă de busuioc, al cărui parfum proaspăt este amplificat de acorduri marine, ca o scufundare în adâncurile mării. Baza lemnoasă de vetiver conferă întregii compoziții un caracter pregnant masculin.

Povestea parfumului
Apa de toaletă Chrome Aqua este reinterpretarea legendarului parfum Azzaro Chrome. Este inspirat de momentul în care tatăl și fiul privesc împreună Marea Mediterană, îi acceptă provocarea și plonjează în apele sale. Un moment de bucurie reală, în ritmul bătăilor inimii.

Culoarea azurie a flaconului sugerează valurile Mediteranei, în care se reflectă razele soarelui. Suprafața sa, opacă și mată, dă impresia că a fost legănat de valuri și sablat de spuma mării.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
mar verde, grapefruit
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
busuioc
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vetiver haitian
Grupe de parfumuri
aromatice, acvatice

Despre brand Azzaro

Azzaro | Azzaro – parfumul seducției și al bucuriei de viață. Marca Azzaro a fost creată după chipul și asemănarea fondatorului său – creatorul de modă franco-italian Loris Azzaro. La fel ca răzbătătorul Loris, care s-a născut în Tunisia, din părinți de origine siciliană și, în 1962, a călătorit la Paris pentru a cuceri lumea modei, marca Azzaro întruchipează esența luxului mediteranean, senzualitatea acestuia și abordarea hedonistă a vieții.
Până la sfârșitul anilor 60, Loris Azzaro a reușit să-şi construiască o reputație excepţională, datorită creațiilor sale excitante și fermecătoare. Curând, marca Azzaro si-a extins oferta cu o serie de parfumuri. Primul dintre ele a fost lansat în anul 1975. Azzaro for Women, cu o aromă de lemn de chiparos, a fost urmat după trei ani de primul parfum masculin. Clasic-modernul Azzaro pour Homme este o aromă lemnoasă, din categoria parfumurilor de ferigă (fougère).
Astăzi marca Azzaro deține un portofoliu de câteva zeci de parfumuri. Printre cele mai noi și mai de succes se numără Azzaro Chrome, un parfum bărbătesc cu aromă de citrice, fermecător prin notele de vârf de rozmarin, ananas, neroli, bergamotă și lămâie, notele de inimă  de iasomie și coriandru și baza din mosc și cardamom.
Numeroase parfumuri Azzaro de mare succes s-au născut din inspirația stilului de viață mediteranean și din valorile sale autentice – bucuria de a trăi, ospitalitatea și sociabilitatea. Azzaro, marca născută din arta de a trăi, întruchipează stilul de viață modern de lux, de un şic însorit. Parfumurile bărbăteşti sunt impregnate de hotărâre, iar cele de damă de strălucire. Pentru Azzaro, parfumul este o etapă a seducției. Fiecare parfum nou este rezultatul căutării unei noi emoții, iar apariția sa este însoțită de o pasiune inovatoare, de o obsesie pentru calitate și de descoperirea celor mai rafinate ingrediente.
Firma Azzaro lucrează cu cei mai buni creatori de parfumuri. Printre ei se numără, de exemplu, Maurice Maurin, Michel Almairac, Alberto Morillas, Jacqes Cavallier, Christine Nagel și, bineînțeles, însuși Loris Azzaro. După moartea sa în anul 2003, la conducerea firmei s-au succedat mai întâi creatoarea franceză Vanessa Seward și ulterior Arnaud Maillard și Alvaro Castejon. Nici sub îndrumarea lor nu a pierdut marca Azzaro nimic din calitatea înaltă și stilul original.
Parfumurile Azzaro întruchipează un stil de viață luxos și modern, asociat și cu arta de a savura viața.

Rating Azzaro Chrome Aqua