Treci la conținutul principal

Azzaro

Azzaro

 „Viața este o infinită vară“. Aceasta este deviza brandului francez Azzaro, ale cărui parfumuri întruchipează un stil de viață modern și luxos, combinat cu arta de a gusta viața din plin.

Brandul a fost fondat de Loris Azzaro, născut în Tunisia din părinți italieni. Și-a petrecut copilăria și adolescența la malul mării, înconjurat de mare, de soare și de atmosfera vieții mediteraneene, care i-au inspirat evident creația. În anii 60, Loris s-a mutat la Paris, iar în 1967 a fondat marca Azzaro. Primele sale succese s-au datorat rochiilor sale sclipitoare, care erau exact opusul, pe atunci omniprezentelor, rochii „mici negre”.

Primul parfum Azzaro a fost lansat în 1975, iar în prezent, portofoliul brandului numără câteva zeci de parfumuri. Printre cele mai populare se numără apa de toaletă pentru bărbați Azzaro Chrome, cu tonuri fresh citrice, picanta apă de parfum pentru bărbați Azzaro Wanted By Night și parfumul atemporal Azzaro Pour Homme, din 1978. Femeile adoră creația orientală Azzaro Wanted Girl, parfumul de flori și fructe Azzaro Mademoiselle L'Eau Très Florale sau seducătorul Azzaro Pour Elle.

întregul text ascundeți textul