Avon Rare Pearls Eau de Parfum pentru femei

28×
Avon Rare Pearls Eau de Parfum pentru femei
Avon Rare Pearls Eau de Parfum pentru femei
50 ml
54RON

108,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AVO0057 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 21.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 20.04.2021

Descriere Avon Rare Pearls
Compoziție

Preferați parfumurile dulci, dar totuși proaspete? Apa de parfum pentru femei Avon Rare Pearls vă farmecă prin compoziția sa, care vă încurajează să descoperiți lucruri noi. Oferiți-vă un plus de încredere și ieșiți din zona dvs. de confort cu acest parfum senzual.

  • un parfum floral
  • pentru orice femeie care vrea să se simtă unică
  • pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Din primul moment vă atrage aroma dulceagă, de prune și de miere, care se combină cu piperul înțepător. Apoi, în prim plan trece nota fermecătoare de magnolie. La final, combinația dintre tonul pământiu al paciuliei și accentul catifelat al lemnului de santal vă oferă o experiență senzorială perfectă.

Povestea parfumului
Lansată în anul 2004, apa de parfum pentru femei Avon Rare Pearls conferă grație și senzualitate femeilor din întreaga lume. Parfumul este prezentat într-un flacon elegant, care încape comod în orice poșetă, astfel încât puteți avea mereu la îndemână parfumul preferat.

Notă importantă

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Inflamabil.

Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
lemn de trandafir brazilian, pruna, miere, piper
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
magnolie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, mosc, lemn de santal
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Rare Pearls28