AvèneTriAcnéal EXPERT emulsie pentru ten acneic

2×
Avène TriAcnéal EXPERT emulsie pentru ten acneic
Avène TriAcnéal EXPERT emulsie pentru ten acneic
30 ml

Cod: AVE1025 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Avène TriAcnéal EXPERT
Caracteristici

Chiar și tenul adult poate suferi de acnee. Emulsia Avène TriAcnéal EXPERT a fost special concepută pentru îngrijirea tenului acneic la adulți. Împiedică formarea comedoanelor, ameliorează înroșirea pielii și îi conferă o senzație de calm.

Emulsia cremoasă se întinde ușor și se absoarbe rapid, fără o așteptare îndelungată. Datorită aplicării regulate, evitați deshidratarea tenului și îi promovați aspectul sănătos și frumos.

Caracteristici:

 • previne eficient formarea acneei
 • reduce apariția comedoanelor
 • asigură tenului o hidratare intensă
 • îndepărtează celulele cutanate moarte
 • hidratează și oferă confort pielii
 • se întinde ușor și se absoarbe rapid

Rezultatele testului:
Studiu clinic: 20 de femei cu ten acneic au aplicat crema 1× pe zi.

 • imediat după prima aplicare
  → tenul este hidratat, neted și plăcut la atingere
 • după 6 săptămâni de utilizare
  → reducere intensă a imperfecțiunilor și a comedoanelor, cu −45,3 %
  → eliminarea cicatricilor de după acnee cu 70 %

Ingrediente:

 • compusul patentat Diolényl® – acționează contra formării acneei
 • compusul patentat X-Pressin™ – netezește tenul și elimină comedoanele
 • apă termală Avène − calmează și catifelează tenul

Aplicare:
Aplicați emulsia în fiecare seară, pe pielea curată. Masați cu mișcări circulare delicate și lăsați să se absoarbă.

Caracteristici

Consistență
emulsie
Tipul de ten
ten cu probleme
Efect
calmare, împotriva acneei
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
noaptea

Despre brand Avène

Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.

Rating Avène TriAcnéal EXPERT2