AvèneCleanance gel de curățare pentru ten acneic

1×
Avène Cleanance gel de curățare pentru ten acneic
Avène Cleanance gel de curățare pentru ten acneic
100 ml

Cod: AVE1367 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Avène Cleanance
Caracteristici

Curățarea temeinică și regulată a tenului este foarte importantă, mai ales pentru tenul cu probleme. Gelul de curățare Avène Cleanance transformă rutina într-o procedură plăcută. Curăță atent toate impuritățile de pe piele. De asemenea, conține ingrediente care matifiază tenul, îl înviorează și combat iritațiile.

Caracteristici:

  • înlătură delicat impuritățile de pe piele
  • controlează producția excesivă de sebum
  • matifiază și înviorează tenul
  • are efecte calmante
  • potrivit pentru față și corp
  • parfum delicat

Eficiență clinică:
→ testat pe un eșantion de 33 de persoane, care au folosit gelul de 2× pe zi, timp de 21 de zile

  • producția de sebum în exces s-a diminuat semnificativ
  • manifestările acneice și punctele negre au scăzut

Ingrediente:

  • monolaurin - armonizează producția de sebum în exces
  • apă termală Avène - calmează tenul și previne iritațiile ulterioare

Aplicare:
Aplicați o cantitate mic de gel pe palmă, amestecați cu puțină apă și spumați. Apoi masați în piele, cu mișcări circulare. Clătiți temeinic și uscați delicat cu prosopul.

Caracteristici

Consistență
gel
Tipul de ten
ten gras, ten cu probleme
Efect
curățare, împotriva acneei

Despre brand Avène

Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.

Rating Avène Cleanance