Avène Cleananceapa pentru curatare cu particule micele pentru ten acneic

6×
Avène Cleanance apa pentru  curatare cu particule micele pentru ten acneic
Avène Cleanance apa pentru  curatare cu particule micele pentru ten acneic
400 ml
72RON

Cod: AVE0793 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 28.09.2020
Ridicare personală
sâmbătă 26.09.2020

Descrierea produsului Avène Cleanance
Caracteristici

Un ten perfect demachiat și curat este mai ușor de obținut decât credeți. Apa micelară Avène Cleanance eliberează ușor tenul de toate impuritățile, inclusiv machiajul, fără clătire. Datorită compoziției blânde, o puteți folosi și pe pielea sensibilă a ochilor și a buzelor.

Caracteristici:

  • curăță și demachiază tenul delicat, dar temeinic
  • înviorează și calmează plăcut tenul
  • matifiază tenul și previne un aspect lucios
  • poate fi folosită pe față, pe ochi și pe buze
  • nu necesită clătire

Ingrediente:

  • substanța brevetată Monolaurin – elimină producția de sebum în exces
  • apă termală Avène – favorizează calmarea tenului iritat

Aplicare:
Se picură o cantitate mică de apă micelară pe un tampon cosmetic și se șterge fața cu gesturi blânde. Nu clătiți. Se folosește în mod regulat dimineața și/sau seara.

Caracteristici

Tipul de ten
ten gras, ten cu probleme
Efect
calmare, curățare, împotriva acneei, efect de matifiere
Tipul scalpului
scalp gras

Despre brand Avène

p>Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.

Rating Avène Cleanance6