Treci la conținutul principal

Aveda

Aveda

Brandul Aveda este construit pe piloni care constituie, totodată, o expresie a celor mai importante nevoi și dorințe ale consumatorilor de astăzi. Câțiva dintre piloni sunt calitatea de top a produselor Aveda, compoziția naturală și caracterul inovator al acestora. Produsele Aveda pentru păr conțin, în medie, 90 % ingrediente de origine naturală. În plus, brandul este 100 % vegan. Mai mult, își propune ca produsele sale să ofere o experiență de wellness reală. 

Grija pentru planetă și toți locuitorii acesteia este, pentru Aveda, atât un pilon, cât și însăși misiunea companiei. Aveda este primul brand de cosmetice care a fabricat 100 % dintre produse exclusiv cu energie eoliană. Deține primul loc și în folosirea de ambalaje reciclate. Minimizarea deșeurilor și a amprentei de carbon sau utilizarea responsabilă a resurselor sunt modalități prin care Aveda are grijă nu doar de lumea frumuseții, ci și de lume, în totalitatea ei.

Printre cele mai populare produse se numără șampoanele și balsamurile Aveda. Cosmeticele Aveda pentru păr sunt, pur și simplu, legendare. Iubitorii machiajului vor adora fondul de ten Aveda, iar bărbații vor aprecia produsele Aveda Men, create special pentru ei. Dacă doriți cosmetice cu o compoziție pură, produse cu respect față de natură, le găsiți la Aveda.

întregul text ascundeți textul