Ashleigh & Burwood London Fairy Ball set cadou

1×
Ashleigh & Burwood London Fairy Ball set cadou
Ashleigh & Burwood London Fairy Ball set cadou
set cadou

Cod: ABL07979 | Acest produs este momentan indisponibil

lampa 11 x 8 cm + rezerva 250 ml

Fresh Linen

Descriere parfum Ashleigh & Burwood London Fairy Ball
Compoziție

Lampa catalitică Ashleigh & Burwood London Fairy Ball este decorațiunea perfectă în locuințe, birouri, hoteluri și centre de wellness. Secretul lămpii catalitice se bazează pe principiul reacției catalitice - ardere fără flacără. Lampa este destinată atât odorizării spațiului, cât și curățării și dezinfectării aerului în spații închise.

Caracteristici:

  • se pot lăsa nesupravegheate, fără probleme
  • elimină din încăpere toate mirosurile, inclusiv fumul de țigară, aburii de la gătit sau mirosurile de la animalele de companie
  • parfumează frumos întreg spațiul

Setul conține:

  • lampa 11 x 8 cm
  • rezerva 250 ml

Cum se utilizează:
În pachet este inclusă de asemenea și rezerva pentru lampa catalitică. Se înlătură de pe lampă capacul decorativ și cel de stingere și, folosind pâlnia, se toarnă esența de parfum până la 2/3 din recipientul lămpii. Se plasează înapoi fitilul cu pietricică și se închide capacul de stingere.După aproximativ 20 de minute, când mirosul se ridică peste fitil până la piatră, se ia o brichetă și se aprinde piatra. Se lasă flacăra să ardă timp de 3-5 minute și apoi se stinge, iar piatra se acoperă cu capacul decorativ. Astfel începe procesul catalitic și lampa începe să radieze parfum. Când parfumul atinge intensitatea dorită, se înlocuiește capacul decorativ cu cel de stingere. Astfel se încheie reacția catalitică. Se utilizează conform instrucțiunilor incluse.

Compoziție

Compozitie
note proaspete, citrice, lavanda, aloe vera, plumeria, tonuri luxuriante
Tipuri de seturi
set cadou
Categoria parfumurilor de interior
curate

Rating Ashleigh & Burwood London Fairy Ball1