Apa de lavandă

Filtru
Interval de prețuri

la

Ratingul
  •   1

Descoperiți efectele uimitoare ale apei de lavandă

Parfumul de lavandă are un efect benefic asupra spiritului nostru. Dar apa de lavandă poate face mult mai multe; este un ajutor versatil pentru îngrijirea pielii, a părului și a întregului corp!

Ce puteți face cu apa de lavandă

  • O puteți pulveriza pe față și pe corp, pentru a vă răcori și a vă hidrata pe parcursul zilei.
  • Dacă v-ați ars pielea la soare, pulverizați-o pe zona afectată, pentru calmare.
  • Poate fi folosită și ca demachiant. Pulverizați o cantitate mică de apă de lavandă pe o dischetă demachiantă și ștergeți resturile de farduri.
  • Aplicați-o pe părul încâlcit, facilitând astfel descurcarea acestuia.
  • Aplicați câteva picături de apă de lavandă pe scalp și oferiți-vă un masaj capilar parfumat.

Apa de lavandă pentru ten

Apa de lavandă iluminează tenul obosit, îl tonifică și îl curăță minuțios. Este excelentă pentru prevenirea acneei și un ajutor de neprețuit pentru calmarea și răcorirea pielii după plajă. O mai puteți folosi și la comprese pentru ochi sau pe zonele sensibile ale pielii.

Apa de lavandă pentru păr

Lavanda este potrivită pentru toate tipurile de păr. Parfumează minunat și conferă o strălucire sănătoasă. Combate chiar și mătreața. Oferiți părului uscat, casant și fără strălucire o împachetare pentru păr, cu apă de lavandă, o banană, ulei de ricin și ulei de cocos. După 90 de minute, clătiți părul și spălați-l cu șampon.

Apa de lavandă pentru acnee

Apa de lavandă este alegerea ideală pentru acnee. Folosiți-o regulat, pe tenul curățat și demachiat. Înmuiați o dischetă demachiantă în apă de lavandă și nu clătiți. Simptomele acneei sunt atenuate și starea generală a pielii se îmbunătățește. Pentru acnee severă, recomandăm utilizarea spray-ului cu apă de lavandă, pe tot parcursul zilei.

Ne place lavanda! De aceea, la noi găsiți sute de produse parfumate, de la apă de lavandă și ulei de lavandă, până la parfumuri de lavandă. Rămâne doar să alegeți.