Ulei de ricin

Suferi de cicatrici inestetice, sprâncene rare sau păr cu vârfurile uscate? Încearcă tratamentul natural cu ulei de ricin, cu efectele sale multiple pentru ten, gene, sprâncene, păr și unghii! Uleiul de ricin conține un procentaj semnificativ de vitamina E, minerale, proteine și alte substanțe nutritive importante. Cum de acționează atât de benefic?

Ulei de ricin pentru ten

Uleiul de ricin are efect distinctiv de întărire asupra tenului și a pielii de pe tot corpul. Regenerează pielea și reține umiditatea în epidermă, protejând astfel față de îmbătrânirea prematură. Elimină dermatita și alte afecțiuni dermatologice și reduce semnificativ cicatricile. Și nu numai acestea. Te scapă și de negi. Este suficient să ștergi zona afectată, de două ori pe zi - și negul va dispărea treptat.

Ulei de ricin pentru gene și sprâncene

Dacă ai gene prea fine sau sprâncene rare, nu dispera. Aplică uleiul de ricin pe sprâncene sau pe gene, în fiecare seară înainte de culcare, iar rezultatul nu se va lăsa îndelung așteptat!

Ulei de ricin pentru păr

Uleiul de ricin este, de asemenea, excelent pentru creșterea părului. Se masează pe scalp de două ori pe săptămână, se lasă peste noapte și apoi se clătește. Ți se despică vârfurile? Aplică doar câteva picături de ulei de ricin cald pe vârfuri, lasă să acționeze o jumătate de oră și spală părul cu șampon.

La Notino găsești ulei de ricin de la Saloos, Dr. Feelgood sau Renovality, la prețuri uimitoare. Nu ezita să încerci și tu efectele sale minunate!