Amouage Miniatures Bottles Collection Women set cadou

Amouage Miniatures Bottles Collection Women set cadou
Amouage Miniatures Bottles Collection Women set cadou
set cadou

Cod: AMU05590 | Acest produs este momentan indisponibil

Amouage Myths Eau de Parfum 7,5 ml + Amouage Epic Eau de Parfum 7,5 ml + Amouage Memoir Eau de Parfum 7,5 ml + Amouage Lyric Eau de Parfum 7,5 ml + Amouage Jubilation 25 Eau de Parfum 7,5 ml + Amouage Journey Eau de Parfum 7,5 ml

Descriere parfum Amouage Miniatures Bottles Collection Women
Compoziție

Un parfum de lux este alegerea ideală atunci când doriți să faceți cuiva o reală plăcere. Setul de parfum feminin Amouage Miniatures Bottles Collection Women , frumos ambalat aduce destinatarei o bucurie maximă. Fiți sigur că orice femeie se va îndrăgosti de la prima vedere de fermecătorul set perfect asortat.

Caracteristici:

  • foarte potrivit ca un cadou
  • o posibilitate unică de a încerca mai multe parfumuri de la brandul preferat
  • conține produse în versiune mini

Setul conține:

  • Amouage Myths Eau de Parfum 7,5 ml
  • Amouage Epic Eau de Parfum 7,5 ml
  • Amouage Memoir Eau de Parfum 7,5 ml
  • Amouage Lyric Eau de Parfum 7,5 ml
  • Amouage Jubilation 25 Eau de Parfum 7,5 ml
  • Amouage Journey Eau de Parfum 7,5 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
altele
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Miniatures Bottles Collection Women