Amouage Memoir extract de parfum pentru femei

Amouage Memoir extract de parfum pentru femei
Amouage Memoir extract de parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
2.289RON

Economisiți 10%
100 ml
2.060RON

2.060RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AMU3619 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 04.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 04.03.2021

Descriere parfum Amouage Memoir
Compoziție

Călătorie olfactivă în cele mai frumoase momente pe care le-ați trăit. Descoperiți aroma unică ciprat-picantă a extractului de parfum pentru femei Amouage Memoir. Evocat din descoperirea transcendentală a trecutului, prezentului și viitorului, este o simfonie a unei vieți trăite intens și sigur. Aroma sa bogată și ingredientele prețioase din care este alcătuit vă oferă, oricând doriți, senzația de a fi absolut unică.

  • parfum ciprat picant
  • apreciat de femeile puternice
  • potrivit pentru seară și ocazii speciale

Compoziția parfumului
Aroma unică se deschide cu note de mandarină proaspătă, cardamom, absint și piper roz, care se îmbină într-o simbioză perfectă cu inima floral-picantă de piper, muguri de cuișoare și flori albe opulente. Baza dezvăluie tonuri pregnante de styrax, mușchi de stejar și mosc, care adaugă creației persistență și unicitate.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina, cardamom, pelin, piper roz
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
piper, tonuri lemnoase, flori albe, iasomie, tămâia, trandafir, cuisoare
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
piele, mușchi de stejar, labdanum francez, styrax, castoreum, mosc
Grupe de parfumuri
chypre, picante

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Memoir