Amouage Love Tuberoseeau de parfum pentru femei

Amouage Love Tuberose eau de parfum pentru femei
Amouage Love Tuberose eau de parfum pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
943RON

Cod: AMU05462 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 07.07.2020
Ridicare personală
marți 07.07.2020

Descriere parfum Amouage Love Tuberose
Compoziție

Pură și îmbătătoare ca florile albe de tuberoză. Așa este apa de parfum pentru femei Amouage Love Tuberose. Parfumul spune o poveste romantică despre iubirea neîmpărtășită. Savurați aroma grădinii secrete și lăsați-vă purtată de un val de romantism.

  • un parfum floral dulce
  • pentru femeia romantică
  • potrivit atât ziua, cât și seara

Compoziția parfumului
Apa de parfum pentru femei Amouage Love Tuberose este un nectar dulce și îmbătător. Vârful încântă cu note de tuberoză, denumită și zambila nopții, de gardenie și de iasomie. Inima se distinge printr-o combinație neobișnuită, de vanilie și frișcă. Baza parfumului încălzește cu acorduri de cedru și de santal.

Povestea parfumului
Apa de parfum Amouage Love Tuberose face parte dintr-o colecție de parfumuri denumită The Secret Garden Collection. Culoarea flaconului reflectă finețea și dulceața conținutului. Parfumul a fost lansat în anul 2018.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
gardenie, iasomie, tuberoza
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
frisca, vanilie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cedru, lemn de santal
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Love Tuberose