Amouage Epicextract de parfum editie limitata pentru femei

Amouage Epic extract de parfum editie limitata pentru femei
Amouage Epic extract de parfum editie limitata pentru femei
100 ml

Cod: AMU3618 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege cadou o pastă de dinți MEDIBLANC din coșul de cumpărături.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere parfum Amouage Epic
Compoziție

Amouage Epic Woman este un parfum floral oriental, pentru femeile iubitoare de arome puternic picante, creație a unui luxos brand de nișă (niche) independent, cu sediul la Londra, dar care se inspiră din patrimoniul bogat și variat al originilor sale - Sultanatul Oman. Parfumul Epic reprezintă o culme a luxului și a senzualității fatale și, ca toate parfumurile brandului Amouage, se distinge printr-o inspirație cu totul unică.

Parfumul Amouage Epic este creația parfumierilor de renume Cecile Zarokian și Daniel Maurela. S-au inspirat din legendele antice despre Drumul Mătăsii, care ducea din China până în Arabia. Epic reprezintă o măiastră îmbinare între bogăția și senzualitatea Arabiei și intensitatea lirică a Chinei. Sentimentul de lux emanat de acest parfum amintește de esențele prețioase, transportate de-a lungul anticelor rute comerciale.

Este suficientă o singură adiere din notele bogate de la debutul parfumului Amouage Epic, pentru ca, în fața ochilor noștri fermecați, să se dezvăluie imaginea peșterii lui Aladin, plină cu aur, perle, ceai, mătase, mirodenii și prețioasa tămâie. La debutul compoziției parfumului Epic găsim note de chimion, de scorțișoară și de oleandru. Inima creează o conexiune senzuală, cu un ușor acord sumbru de miere, de trandafiri, de mușcată și de ceai, însoțit de dulcea și îmbătătoarea notă de iasomie. Baza bogată este compusă din tone de chihlimbar, de tămâie, de rădăcină de iris, de mosc, de lemn de guaiac și de agar-agar.

Aroma luxuriantă a parfumului Epic combină uimitor notele balsamice, calde, proaspete și picante, cu o atingere de lemn prețios și cu aspectul spectaculos al fumului. Compoziția Amouage Epic este absolut extraordinară și îi va încânta atât pe iubitorii lemnului extrem de rar de agar-agar (materie primă cu o aromă rășinoasă impresionantă, denumită și lemn vultur, oud, aoud sau oudh și utilizată de secole pentru producerea tămâii și a parfumurilor, în special a celor arabe), cât și pe adepții combinației dintre acesta și tămâie și trandafiri. Amouage Epic se distinge prin aceeași frumusețe fatală cu care se mândrea prințesa chineză Turandot, pentru care pețitorii îndrăgostiți fără speranță intrau de bunăvoie în brațele morții.

Parfumul luxos, bogat și extrem de inspirat Amouage Epic este potrivit atât pentru zi, cât și seară, pe tot parcursul anului. Întotdeauna îi conferă celei care-l folosește un sentiment de unicitate totală, umplându-i ziua cu atmosfera sa mistică și exotică, de legendă antică. Epic va fi îndrăgit mai ales de femeile cărora le plac parfumurile floral orientale cu o notă puternic picantă și, desigur, așa cum am menționat, de iubitoarele combinației orientale de lemn de agar, tămâie și trandafiri.

Pe lângă parfumurile uimitoare, rezultat al procesului de fabricație la cele mai stricte standarde de calitate, parfumurile brandului Amouage impresionează de asemenea prin flacoanele de un lux absolut. Flaconul Epic, de o superbă culoare verde închis, cu elemente decorative din aur, impresionează prin designul elegant și sofisticat, ce sugerează bogăție. Ambalajul este completat de cutia delicată și sofisticată, tot cu accente aurii. Încercați parfumul unui brand extrem de original și vă veți îndrăgosti de aroma inspirată de legendarul Drum al Mătăsii.

Amouage Epic - un parfum bogat, luxos și inspirat, pentru o adevărată femme fatale – femeia fatal de senzuală.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
leandru, chimion, scortisoara
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir de Damasc, iasomie, ceai
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
radacina de iris, lemn de guaiac, cihlimbar, mosc, agar, tamaie
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Epic