Amouage Blossom Love Eau de Parfum pentru femei

7×
Amouage Blossom Love Eau de Parfum pentru femei
Amouage Blossom Love Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: AMU4054 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Amouage Blossom Love
Compoziție

Cedați vrăjii romantice a combinației de flori de primăvară cu tonuri dulci îmbătătoare. Apa de parfum pentru femei Amouage Blossom Love vă invită la o călătorie gurmandă plină de surprize. Plimbați-vă prin această grădină de cireși în floare, în mijlocul căreia are loc degustarea celor mai delicate specialități de lichior.

  • un parfum floral dulce
  • o compoziție parfumată intensă, de seară
  • ideal pentru o femeie romantică

Descrierea parfumului
Gradina misterioasă își deschide brațele cu nectar dulce din flori de cireșe și cu lichior de trandafiri. Ștafeta dulceții acestora este preluată, la următorul popas al călătoriei gurmande, de un trio de flori de ylang -ylang, cu vanilie și lichior de migdale Amaretto. La final, vă încălzesc acorduri profunde de tonka, cu lemn de santal și mosc.

Povestea parfumului
Parfumul Amouage Blossom Love, din anul 2017, este oferit într-un flacon elegant și atemporal, decorat cu cristale Swarovski. Culoarea roz delicat sugerează feminitate și romantism. Creatorul parfumului este Christopher Chong, directorul creativ al brandului Amouage.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
heliotrop, bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir, amaretto, Ylang-Ylang, floare de cireș
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonka, velur, vanilie, cihlimbar
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Blossom Love7