Treci la conținutul principal

3INA

Despre marca 3INA

Îndrăzneață, amuzantă, fără granițe sau limite. Astfel arată frumusețea, în concepția brandului spaniol 3INA, orientat spre cosmetice decorative. Refuză definițiile universale ale farmecului și dă frâu liber autoexprimării. Totul prin intermediul unor produse de înaltă calitate, fabricate în Europa, înalt pigmentate și cu efecte durabile.

 

Cosmeticele 3INA, pronunțat Mee-nah, au luat ființă în anul 2016. Pablo Rivera și Mark Eve, fondatorii brandului, au decis să spulbere stereotipurile și să respingă ideea că un singur tip de produs trebuie să se potrivească tuturor. De aceea au creat cosmetice decorative cu o paletă largă de nuanțe, care subliniază frumusețea oricui, indiferent de nuanța pielii sau de gender. Echipa 3INA consideră că machiajul reprezintă un mod amuzant de a ne exprima identitatea, cultura sau starea de spirit și care, totodată, insuflă încredere în sine pentru a încerca lucruri noi.

Încercați și dvs. aceste produse care vorbesc limba culorilor și trezesc în dvs. artistul sau inovatorul plin de curaj. 3INA Make-up joacă rolul unei baze de machiaj, al unui corector și al unui fond de ten, iar fardul de obraz 3INA The Blush conferă obrajilor o tentă de roz delicat. Dacă nu vă puteți imagina viața fără buze intens colorate, veți adora rujurile 3INA Lipstick și varianta persistentă, 3INA The Longwear Lipstick. Zâmbetul dvs. va fi și mai strălucitor, cu luciul de buze 3INA Lip Gloss. Frumusețea dvs. este pusă în valoare și de rimelul 3INA The Build Up Mascara, de tușul de ochi 3INA Eyeliner și de fardurile de pleoape 3INA Cream Eyeshadow.

întregul text ascundeți textul