Ziaja Ziajka lotiune dupa bronzat pentru copii

Ziaja Ziajka lotiune dupa bronzat pentru copii
Ziaja Ziajka lotiune dupa bronzat pentru copii
170 ml

Cod: ZIA05357 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului Ziaja Ziajka

Produsul Ziaja Ziajka îngrijește perfect pielea copilului, după expunerea la soare.

Caracteristici:

  • hidratează pielea copilului
  • calmează pielea iritată de soare
  • calmează și împrospătează pielea copilului

Cum se utilizează:
După bronzare, se aplică o cantitate suficientă de produs pe pielea curată. Se întinde ușor și se lăsă să se absoarbă.

Despre brand Ziaja

Produsele cosmetice Ziaja transmit tuturor un mesaj clar și sincer - din anul 1989, oferă produse de înaltă calitate, dar și accesibile ca preț. Spuneți adio tenului obosit, uscat sau lăsat și deteriorării pielii și a părului, descoperind eficiența din spatele simplității.

Brandul polonez Ziaja a fost fondat de farmaciștii Aleksandra și Zenon Ziaja, care au luat decizia de a produce cosmetice bazate pe ingrediente naturale. Primul lor produs a fost o cremă de măsline, care se vinde cu mare succes și astăzi. Cosmeticele Ziaja oferă tenului, pielii și părului dvs. nutriție și îngrijire intensă, datorită formulelor inovatoare, bogate în ingrediente active, cum ar fi laptele de capră, untul de cacao sau măceșele.

Colecția Ziaja pe bază de unt de cacao conține emulsii pentru față și corp, cremă antirid cu coenzima Q10, dar și balsam de buze. Produsele sunt bogate în antioxidanți, în săruri minerale și în acizi grași, care previn uscarea excesivă a tenului. Linia cu lapte de capră Ziaja are, de asemenea, un mare succes. Încercați, de exemplu, exfoliantul enzimatic, micro exfoliantul cu siliciu sau untul de corp. Din geantă nu trebuie să vă lipsească crema de mâini Ziaja, care regenerează pielea solicitată a mâinilor, în orice moment al zilei.

Rating Ziaja Ziajka