Zadig & Voltaire This is Love! Pour Elle Eau de Parfum pentru femei

6×
Zadig & Voltaire This is Love! Pour Elle Eau de Parfum pentru femei
Zadig & Voltaire This is Love! Pour Elle Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
435RON

Economisiți 19%
100 ml
351RON

351RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ZAV00677 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 01.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 26.02.2021

Descriere parfum Zadig & Voltaire This is Love! Pour Elle
Compoziție

Trăiți dragostea pasională dintre un bărbat și o femeie care se regăsesc în inima Parisului. Apa de parfum pentru femei Zadig & Voltaire This is Love! Pour Elle vă aprinde simțurile, cu o poveste aromată care demonstrează că iubirea este o provocare extrem de tentantă.

  • un parfum floral gurmand, plin de iubire pasională
  • lansat în duet cu apa de toaletă pentru bărbați This is Love! Pour Lui
  • lansat pe piață în anul 2020

Compoziția parfumului
Parfumul vă cucerește din primul moment cu tonurile intense de ghimbir. Combinația de violete și vanilie este senzuală, ca un frison tandru. La finalul compoziției, acordurile de lemn de santal învăluie corpul ca o îmbrățișare.

Povestea parfumului
Dragostea la prima vedere este transpusă în parfum de Zadig & Voltaire prin This is Love! Pour Elle. Cuplul de îndrăgostiți care îl simbolizează sunt artiști ai prezentului. Libertatea este căldură împărtășită, iar pielea lor este ca o pânză, pe care desenează cu vârfurile degetelor un fulger în inimă. O creație a parfumierei Sidonie Lancesseur.

Parfumul se potrivește cu perechea sa pentru bărbați, This is Love! Pour Lui, nu doar prin aromă, ci și prin flacon. Au fost lansate împreună, ca un duo de parfumuri pentru îndrăgostiți.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
ghimbir
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
violeta
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Zadig & Voltaire

Brandul francez de modă Zadig & Voltaire este un simbol al independenței, al creativității și al efervescenței. Compania a fost înființată în anul 1997 la Paris, iar numele său este inspirat din cartea Zadig ou la Destinée, scrisă de filosoful și poetul francez Voltaire.

Brandul Zadig & Voltaire a fost fondat de Thierry Gillier, nepotul celebrului Andre Gillier, co-fondator al brandului de renume mondial Lacoste. Firma Zadig & Voltaire a marcat subconștientul tinerei generații cu moda sa extravagantă, cu atribute tipice, cum ar fi tricourile rupte și elementele de rock.

Parfumurile se încadrează în același curent creativ, sunt impresionante și scot în evidență originalitatea și independența celui care le folosește. Dacă sunteți în căutarea unui parfum original și progresiv ca o metropolă modernă, produsele Zadig & Voltaire sunt ideale pentru dumneavoastră!

Rating Zadig & Voltaire This is Love! Pour Elle6