Zadig & Voltaire Girls Can Say Anythingeau de parfum pentru femei

3×
Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything eau de parfum pentru femei
Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything eau de parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
455RON

Economisiți 21%
90 ml
360RON

Cod: ZAV00601 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 24.09.2020
Ridicare personală
joi 24.09.2020

Descriere parfum Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything
Compoziție

Nu vă temeți să vă exprimați oricând, chiar și cele mai ascunse gânduri! Apa de parfum Girls Can Say Anything, de la Zadig & Voltaire, cu tonuri de bujor, vanilie și mosc, subliniază perfect personalitatea fiecărei femei cu spirit liber.

  • un parfum floral, de tip fougère
  • întruchipează feminismul modern și spiritul liber
  • lansat în anul 2019

Compoziția parfumului
Compoziția debutează cu un dulce duo floral, de iris și bujori. La scurt timp, boabele de tonka adaugă aroma lor tipică, dulce și caldă. Ceea ce dă acestui parfum (și celei care-l folosește) un aer remarcabil este baza, care unește senzual moscul, vanilia și o notă verde de ferigă.

Povestea parfumului
Acest parfum nu e pentru fetele timide, care se ascund prin colțuri. Parfumul Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything întruchipează femeia spontană, care trăiește liberă. Nu se teme să acționeze. Nu se teme să spună cu voce tare ceva ce alții se încumetă doar să șoptească.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
iris, bujor
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
tonka
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
ferigă, mosc, vanilie
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Zadig & Voltaire

Brandul francez de modă Zadig & Voltaire este un simbol al independenței, al creativității și al efervescenței. Compania a fost înființată în anul 1997 la Paris, iar numele său este inspirat din cartea Zadig ou la Destinée, scrisă de filosoful și poetul francez Voltaire.

Brandul Zadig & Voltaire a fost fondat de Thierry Gillier, nepotul celebrului Andre Gillier, co-fondator al brandului de renume mondial Lacoste. Firma Zadig & Voltaire a marcat subconștientul tinerei generații cu moda sa extravagantă, cu atribute tipice, cum ar fi tricourile rupte și elementele de rock.

Parfumurile se încadrează în același curent creativ, sunt impresionante și scot în evidență originalitatea și independența celui care le folosește. Dacă sunteți în căutarea unui parfum original și progresiv ca o metropolă modernă, produsele Zadig & Voltaire sunt ideale pentru dumneavoastră!

Rating Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything