Zadig & Voltaire Girls Can Be Crazy Eau de Parfum pentru femei

2×
Zadig & Voltaire Girls Can Be Crazy Eau de Parfum pentru femei
Zadig & Voltaire Girls Can Be Crazy Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
50 ml
365RON

730,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ZAV00697 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 19.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 17.04.2021

Descriere Zadig & Voltaire Girls Can Be Crazy
Compoziție

Zadig & Voltaire Girls Can Be Crazy Eau de Parfum este un parfum irezistibil, cu un parfum unic pentru a vă însoţi toată ziua.

  • floral-oriental
  • subliniază senzualitatea fiecărei femei
  • pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite
  • ediție limitată

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
para, coca-cola
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonka, vanilie, mosc
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Zadig & Voltaire

Brandul francez de modă Zadig & Voltaire este un simbol al independenței, al creativității și al efervescenței. Compania a fost înființată în anul 1997 la Paris, iar numele său este inspirat din cartea Zadig ou la Destinée, scrisă de filosoful și poetul francez Voltaire.

Brandul Zadig & Voltaire a fost fondat de Thierry Gillier, nepotul celebrului Andre Gillier, co-fondator al brandului de renume mondial Lacoste. Firma Zadig & Voltaire a marcat subconștientul tinerei generații cu moda sa extravagantă, cu atribute tipice, cum ar fi tricourile rupte și elementele de rock.

Parfumurile se încadrează în același curent creativ, sunt impresionante și scot în evidență originalitatea și independența celui care le folosește. Dacă sunteți în căutarea unui parfum original și progresiv ca o metropolă modernă, produsele Zadig & Voltaire sunt ideale pentru dumneavoastră!

Rating Zadig & Voltaire Girls Can Be Crazy2