Yves Saint LaurentMascara Volume Effet Faux Cils mascara cu efect de volum

18×
Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils mascara cu efect de volum
Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils mascara cu efect de volum
Economisiți
159RON

Economisiți 13%
culoare 1 Noir Haute Densité / High Density Black 7,5 ml
138RON

În stoc | 1.840,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: YSL2685
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 26.01.2022

Pentru gene perfecte, cât ai clipi din ochi. Rimelul pentru volum Yves Saint Laurent oferă o privire pătrunzătoare, dintr-un singur gest. Conferă genelor o culoare intensă, pe care o fixează ore în șir.

Nu se întinde, nu se fărâmițează și, datorită consistenței sale fine, permite aplicarea mai multor straturi simultan. Depinde de dvs. dacă aplicați un singur strat, pentru a îmbunătăți aspectul natural sau aplicați mai multe, pentru un look incredibil de seducător, de ochi de pisică.  

Caracteristici:

  • conferă genelor lungime și volum maxime
  • separă perfect fiecare geană
  • învelește genele într-o culoare intensă
  • nu se întinde și nu se fărâmițează
  • ridică și răsucește genele
  • accentuează privirea

 Ingrediente:

  • pigmenți minerali – asigură distribuirea rimelului pe toată geana
  • complex Triple-Film – alungește, îngroașă și întoarce genele

Aplicare:
Cu o trecere continuă, periați genele de la rădăcini până la vârfuri. Se aplică pe genele superioare și pe cele inferioare.

Caracteristici

Culoare
negru
Tipuri de mascara
pentru volum

Brandul Yves Saint Laurent este simbolul individualității, al creativității și al luxului în modă, dar și în domeniile cosmeticelor și parfumurilor.

Yves Saint Laurent a fost unul dintre cei mai influenți și mai respectați designeri de modă ai secolului al 20-lea. În decursul celor peste 40 de ani de carieră, el a transformat tendințele modei, fiind convins că frumusețea este expresia absolută a caracterului.

La vârsta de numai 25 de ani, Yves Saint Laurent a preluat comanda casei de modă Dior, devenind astfel cel mai tânăr director de creație din lumea haute couture. A lansat propriul brand de modă în anul 1961.

Cosmeticele exclusiviste, produsele de machiaj și parfumurile originale Yves Saint Laurent sunt componentele acestui brand renumit. Lasă-te fermecată de compoziția unică a parfumului Black Opium sau răsfață-ți tenul cu produsele din colecția Touche Éclat.

Trăiește și tu experiența luxoasă a celor mai bune produse, dintre care multe au devenit, pe bună dreptate, emblematice. Yves Saint Laurent - când frumusețea devine un gest.