Vopsele de păr Schwarzkopf Professional

Cele mai vândute

Vopselele de păr Schwarzkopf oferă părului tău o îngrijire de lux. Acest brand de cosmetice profesionale pentru păr oferă diverse tipuri de produse, cu o gamă largă de utilizări.

Cauți o cremă decolorantă de bună calitate, un spray nuanțator, o vopsea permanentă sau temporară pentru păr? Toate aceste produse Schwarzkopf garantează un rezultat perfect, indiferent ce alegi - vopsirea primelor fire albe, intensificarea nuanței naturale a părului sau o schimbare totală a culorii. Depinde numai de tine. Fiecare vopsea de păr Schwarzkopf Professional asigură o calitate pe care te poți baza oricând.

Cum se folosesc vopselele de păr Schwarzkopf

Înainte de a vopsi părul, nu uita de testul alergologic pentru depistarea eventualelor reacții alergice ale pielii. Testează o cantitate mică de vopsea, eventual pe antebraț sau în spatele urechii, și așteaptă să vezi dacă apare vreo reacție alergică. Recomandăm efectuarea testului cu 48 de ore înainte de vopsire. Citește cu atenție instrucțiunile incluse.

Vrei ca noua ta culoare să persiste? Încearcă un șampon pentru păr vopsit, pentru o rezistență îndelungată și o strălucire fascinantă!