Vopsea de păr șaten

Cele mai vândute

Înviorați culoarea naturală a părului șaten și oferiți-i o îngrijire de lux. Vopselele de păr șaten oferă nenumărate nuanțe - de la reci, la calde. Alegeți-vă nuanța cea mai potrivită, din bogata noastră ofertă.

Nu v-ați decis încă? Încercați nuanța mult visată doar câteva zile, pentru a vedea cum vă stă. Nu ajunge să fie nuanța potrivită. Trebuie să vă și simțiți minunat cu ea. Dacă doriți o schimbare de scurtă durată, înviorarea sau testarea unei nuanțe, alegeți o vopsea lavabilă. Minunata culoare de păr șaten deschis sau închis va dura câteva zile sau săptămâni, după care veți ști sigur ce nuanță vă stă cel mai bine.

Pentru acoperirea firelor albe și un șaten intens și strălucitor, care durează luni de zile, alegeți o vopsea de păr cu efect permanent.

O vopsea de păr de un șaten aparte

Chiar dacă natura v-a dăruit un păr șaten, îi puteți evidenția oricând nuanța. Colorarea părului nu înseamnă neapărat o schimbare radicală. Alegeți o nuanță similară cu cea naturală și bucurați-vă de o nuanță vibrantă, cu o strălucire de vis!