Victoria's Secret Bombshell Intense Eau de Parfum pentru femei

2×
Victoria's Secret Bombshell Intense Eau de Parfum pentru femei
Victoria's Secret Bombshell Intense Eau de Parfum pentru femei
50 ml
219RON

438,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: VIS04328 | 4 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 26.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 23.04.2021

Descriere Victoria's Secret Bombshell Intense
Compoziție

Pasiune, grație și forță. Apa de parfum provocatoare Victoria‘s Secret Bombshell Intense este inspirată de culoare pasiunii – roșul. Nuanțele sale senzuale sunt exprimate prin arome de cireșe, de bujori și de vanilie. Pregătiți-vă pentru o bombă aromată, care devine o semnătură olfactivă personală și ușor decadentă.

  • un parfum chypre, cu tonuri de flori și de fructe
  • pentru o femeie rafinată, care adoră să provoace
  • pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Debutează cu acorduri dulci, de cireșe suculente, urmate la scurt timp de esențe florale de bujori roșii. Rezultă o aromă foarte bogată și pasională, care inspiră anturajul la dorințe intense. Baza parfumului intens Victoria‘s Secret Bombshell Intense este dominată de tonuri gurmande de vanilie cremoasă, care adaugă un plus de senzualitate întregii compoziții.

Notă importantă

Inflamabil.

Întregul text

Compoziție

Compozitie
cires, vanilie, bujor
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Victoria's Secret

Parfumurile Victoria’s Secret | Nu veți găsi pe lume un model care să nu-şi dorească să devină un așa-zis „înger“ Victoria’s Secret. Această marcă de modă a fost fondată în anul 1977 de omul de afaceri american Roy Raymond. Roy a ajuns la concluzia că majoritatea bărbaţilor (inclusiv el însuși) ar aprecia posibilitatea de a cumpăra lenjerie pentru partenera sa dintr-un magazin de specialitate. De aceea a deschis un asemenea magazin. Rezultatul i-a depășit toate așteptările – deja după primul an a trebuit să deschidă alte trei filiale.
Astăzi Victoria’s Secret vinde nu doar îmbrăcăminte de lux, ci și cosmetice de primă calitate. De un succes enorm se bucură mai ales parfumurile sale. Gama de produse cu cea mai mare popularitate este probabil Dream Angels, lansată în anul 2000 și actualizată de atunci cu regularitate.
Victoria’s Secret se mândrește cu faptul că angajează cele mai faimoase supermodele ca, de exemplu, Gisele Bündchen, Miranda Kerr și Naomi Campbell. Nu mai puțin selectivă este și în ceea ce privește parfumurile – la creaţia parfumului Victoria’s Secret au contribuit Annie Buzantin, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinais și alte nume sonore din acest domeniu.
O mențiune specială merită și alte produse Victoria’s secret – de exemplu, gelurile de duș și laptele sau cremele de corp. Acestea sunt disponibile în multe și variate colecții (Lemon Escape, Vanilla Lace, Strawberry & Champagne etc.), în care fiecare îşi poate găsi aroma favorită. În plus, sunt oferite la prețuri surprinzător de mici.
Marca Victoria’s Secret va atrage cu siguranță toate femeile care doresc să fie sexy, cărora le plac parfumurile senzuale, tandre și rafinate şi care doresc să încerce produse cosmetice folosite de către celebritățile de la Hollywood.

Rating Victoria's Secret Bombshell Intense2