VichyMineral Masks masca radianta pentru peeling

4×
Vichy Mineral Masks masca radianta pentru peeling
Vichy Mineral Masks masca radianta pentru peeling
75 ml

Cod: VCH3167 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Vichy Mineral Masks
Caracteristici

Masca exfoliantă cu efect de iluminare Vichy Mineral Masks oferă tenului un efect de exfoliere dublu. Acizii AHA din fructe înlătură perfect celulele cutanate moarte și, datorită particulelor fine de rocă vulcanică, are un efect de curățare mecanică delicată dar temeinică.

Masca are o consistență înviorătoare de tip gel, lăsând chipul perfect curat și luminos. Încercați această îngrijire și dinamizați-vă tenul tern și obosit.

Caracteristici:

  • îndepărtează celulele cutanate moarte
  • curăță tenul de toate impuritățile
  • tenul capătă o luminozitate superbă
  • înviorează plăcut tenul
  • consistență lejeră, de tip gel
  • cu un parfum delicat, de mere și de mosc alb

Ingrediente:

  • alfa-hidroxiacizi – elimină celulele moarte de pe față
  • particule de rocă vulcanică – intensifică efectele exfoliante ale măștii

Aplicare:
Aplicați un strat subțire pe față și lăsați-l să acționeze 3–5 minute. Apoi, folosind degetele, masați ușor pielea cu mișcări circulare și clătiți resturile măștii cu apă curată. Folosiți de 1–2 ori pe săptămână.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
iluminare, revitalizare, exfoliere
Când se utilizează
ziua și noaptea

Despre brand Vichy

Produsele dermato-cosmetice Vichy sunt sinonime cu calitatea în domeniul îngrijirii pielii. Sunt concepute pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele și de tenuri, chiar și a celor mai sensibile. Produsele din gama Vichy oferă rezultate vizibile, datorită combinației dintre substanțele active și apa termală Vichy, renumită pentru conținutul ridicat al mineralelor cu proprietăți calmante, fortifiante și regenerative.

Marca Vichy este un reprezentant tipic al convergenței de maxim succes între cosmetică și medicină. Tolerabilitatea excelentă, eficiența dovedită, formulele bazate pe cele mai noi studii, respectarea normelor etice în producție - acestea sunt atributele caracteristice produselor dermato-cosmetice Vichy.

Vichy ajută cu succes femeile din întreaga lume, la îngrijirea zilnică a pielii și a tenului. Misiunea laboratoarelor Vichy este de a dezvolta o linie completă de produse cosmetice, pentru absolut toate tipurile de piele. Portofoliul acestui brand de dermato-cosmetice oferă totul pentru o îngrijire zilnică perfectă a întregii familii. Oricare ar fi cerințele pielii tale, Vichy îți oferă soluția.

Rating Vichy Mineral Masks3