Vichy Dercos Energising sampon fortifiant impotriva caderii parului

13×
Vichy Dercos Energising sampon fortifiant impotriva caderii parului
Vichy Dercos Energising sampon fortifiant impotriva caderii parului
Economisiți
72RON

Economisiți 21%
200 ml
57RON

Cod: VCH0098 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 19.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 18.01.2021

Descrierea produsului Vichy Dercos Energising
Caracteristici

Când periați părul, vă rămân smocuri în perie, părul arată pleoștit și găsiți fire peste tot? Șamponul de întărire a părului Vichy Dercos Energizing vă oferă un ajutor valoros. Mărește rezistența cuticulei, o întărește și favorizează elasticitatea țesuturilor din jurul rădăcinii părului. De aceea este un ajutor eficient în combaterea căderii părului.

Caracteristici:

  • păstrează umiditatea și suplețea țesutului care înconjoară rădăcina firului de păr
  • reduce căderea excesivă a părului
  • curăță blând părul și scalpul de impurități
  • conferă fermitate părului
  • întărește cuticula părului

Ingrediente:

  • aminexil - o moleculă care acționează contra căderii părului, combate solidificarea capsulei de colagen și păstrează suplețea și elasticitatea țesutului din jurul rădăcinii părului

  • produs testat dermatologic

  • fără parabeni

  • produs hipoalergenic

Aplicare:
Întindeți șamponul pe părul ud, spumați, lăsați scurt timp să acționeze și clătiți bine. Recomandăm folosirea șamponului împreună cu tratamentul Vichy Dercos Aminexil PRO.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
stimulează creșterea
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
Îngrijire păr subțiat și căderea părului

Despre brand Vichy

Produsele dermato-cosmetice Vichy sunt sinonime cu calitatea în domeniul îngrijirii pielii. Sunt concepute pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele și de tenuri, chiar și a celor mai sensibile. Produsele din gama Vichy oferă rezultate vizibile, datorită combinației dintre substanțele active și apa termală Vichy, renumită pentru conținutul ridicat al mineralelor cu proprietăți calmante, fortifiante și regenerative.

Marca Vichy este un reprezentant tipic al convergenței de maxim succes între cosmetică și medicină. Tolerabilitatea excelentă, eficiența dovedită, formulele bazate pe cele mai noi studii, respectarea normelor etice în producție - acestea sunt atributele caracteristice produselor dermato-cosmetice Vichy.

Vichy ajută cu succes femeile din întreaga lume, la îngrijirea zilnică a pielii și a tenului. Misiunea laboratoarelor Vichy este de a dezvolta o linie completă de produse cosmetice, pentru absolut toate tipurile de piele. Portofoliul acestui brand de dermato-cosmetice oferă totul pentru o îngrijire zilnică perfectă a întregii familii. Oricare ar fi cerințele pielii tale, Vichy îți oferă soluția.

Rating Vichy Dercos Energising13