VaselineLip Therapy balsam de buze

34×
Vaseline Lip Therapy balsam de buze
Vaseline Lip Therapy balsam de buze
Rose and Almond Oil 20 g

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: VAS0083

Balsamul de buze Vaseline Lip Therapy este un ajutor indispensabil pentru îngrijirea pielii sensibile a buzelor, în orice anotimp. Menține buzele hidratate cu un aspect frumos și sănătos.

Caracteristici

  • înmoaie buzele uscate
  • asigură hidratare pe termen lung
  • oferă buzelor o strălucire naturală
  • aromă delicioasă
  • testat clinic

Compoziția

  • vaselină (Petrolatum) - netezește pielea

Cum se aplică
Aplicați pe buze în timpul zilei, ori de câte ori este necesar.

Caracteristici

Protecție împotriva soarelui
fără SPF

Cosmetica unică Vaseline asigură o catifelare perfectă a pielii uscate şi crăpate, după expunerea la ger sau la razele solare. Dacă doriţi să grăbiţi însănătoşirea pielii dumneavoastre şi să-i asiguraţi o umiditate perfectă, cosmetica Vaseline reprezintă cea mai bună alegere!
Doar o piele perfect hidratată poate fi sănătoasă, rezistentă şi cu un aspect tineresc. Tocmai de aceea cosmetica Vaseline urmează legendara descoperire a lui Robert Chesebrough, cel care a descoperit vaselina în anul 1859. Datorită efectelor pozitive asupra pielii, vaselina s-a bucurat imediat de un enorm interes, fiind recomandată şi în ziua de azi de către experţii dermatologi.
Vaselina este unică şi datorită capacităţii sale de a reţine umiditatea în piele şi de a grăbi astfel procesul normal de înnoire a pielii. De aceea este potrivită pentru regenerarea rănilor superficiale, a cicatricelor, a arsurilor şi, de asemenea, pentru reducerea apariţiei ridurilor superficiale. Cosmeticele unice ale brand-ului Vaseline oferă pielii dumneavoastră o îngrijire de prim rang şi vă înfrumuseţează.