Valentino Uomo

eau de toilette pentru bărbați 150 ml

11×
Valentino Uomo eau de toilette pentru bărbați 150 ml
Valentino Uomo eau de toilette pentru bărbați 150 ml
150 ml

Cod: VAL0231 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Valentino Uomo

Uomo, de la Valentino, este o apă de toaletă pentru bărbați, în stil cotidian. Compoziția originală și elegantă îl transportă pe cel care-l folosește – și pe cei din jurul lui – în Veneția magică și însorită.

Înrădăcinat în cultura italiană, Uomo este însă un clasic modern. Ce poate fi mai italian decât crema di gianduia, cu acordurile sale de cacao și de nucă.

Cu această suavă paletă de ingrediente, Uomo, de la Valentino, te face să te simți mândru și sigur pe tine. Bergamotă și lichior de mirt la debut, piele și gianduia în inimă, cafea și lemn de cedru la final. Modul italian de a fi cool, inteligent și șic, fără niciun efort. Delectează-ți simțurile olfactive și bucură-te de fiecare nouă zi.

Compoziție

Note varf
bergamota
Note inima
aluna, boabe de cafea prajite, ciocolata
Note baza
cedru, piele
Grupe de parfumuri
pieloase

Despre brand Valentino

Brandul de renume mondial Valentino poartă numele fondatorului său - legendarul Valentino Garavani, născut în 1932, în Voghera, Italia. Acest bărbat neobişnuit de talentat a câştigat încă din studenţie prestigiosul concurs de design International Wool Secretariat. Datorită acestui premiu, a primit oferta de a lucra pentru casa de modă franceză Jean Desses, împreună cu celebrul Guy Laroche.
Filozofia lui Valentino este destul de simplă. „Știu ce doresc femeile“, a spus odată. „Ele doresc să fie frumoase“. În anul 1960, a deschis un salon pe Via Condotti din Roma şi acolo a prezentat prima sa colecţie. Aceasta a înregistrat un succes imens. A atras şi interesul actriţei Elizabeth Taylor, care, în acea vreme, turna în Italia unul dintre filmele sale. Ea a devenit pe viaţă o admiratoare a creaţiilor lui Valentino.
La sfârşitul anilor optzeci, Valentino început să producă parfumuri de lux - iniţial în colaborare cu Procter & Gamble, iar ulterior cu Puig. Sunt senzuale, elegante, neconvenţionale, romantice şi îndrăzneţe. O menţiune specială merită şi flacoanele acestora. De exemplu, flaconul apei de parfum Valentina, al cărui gât este decorat cu o perlă neagră şi cu un inel de argint, poate fi considerat o capodoperă a genului.
La crearea parfumului Valentino au participat şi participă parfumieri renumiţi, precum Ilias Ermenidis, Francoise Caron, Alberto Morillas, Givaudan, Antoine Lie sau Cecile Matton. Valentino se mândreşte cu faptul că satisface cei mai pretenţioşi clienţi, din aproape toate grupurile de vârstă. Din bogata sa ofertă îşi pot alege parfumul favorit atât femeile tinere, cât şi domnii mai în vârstă.
Valentino mai oferă şi geluri de duş, lapte de corp, loţiuni după ras, rujuri şi alte produse cosmetice de cea mai înaltă calitate.
Brandul Valentino îi va interesa cu siguranţă pe toţi cei care cred că viaţa trebuie să fie savurată la maxim, care nu fac nimic pe jumătate şi care nu se mulţumesc cu puţin, ci doresc să-şi scoată în evidenţă stilul şi tânjesc după exclusivitate şi prestigiu social.  

Rating Valentino Uomo

Adaugă o nouă recenzie

5.0
11 Evaluare
10
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală