TONYMOLY Panda's Dreammasca iluminatoare pentru ochi

TONYMOLY Panda's Dream masca iluminatoare pentru ochi
TONYMOLY Panda's Dream masca iluminatoare pentru ochi
2 x 7 ml
18RON

Cod: TNM02029 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 10.06.2020

Descrierea produsului TONYMOLY Panda's Dream
Caracteristici

Masca pentru ochi TONYMOLY Panda's Dream îngrijește perfect toată zona ochilor, îmbunătățește calitatea pielii și-i redă vitalitatea.

Caracteristici:

  • diminuează edemele și cearcănele
  • iluminează zona ochilor
  • calmează zona ochilor

Cum se utilizează:
Se aplică o cantitate mică de produs, pe pielea curată din zona ochilor. Se lasă să acționeze pe perioada indicată pe ambalaj. Nu se clătește.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
iluminare, împotriva cearcănelor

Despre brand TONYMOLY

Îngrijirea tenului poate fi distractivă. Dovadă este popularul brand coreean TONYMOLY, ale cărui ambalaje jucăușe vă înveselesc rutina cosmetică, dimineața și seara. Ați mai avut în baie un ursuleț panda, o caracatiță sau un iepuraș? Aceste cosmetice vă fac întotdeauna ziua mai frumoasă.

Brandul TONYMOLY, denumit adesea Tony Moly, s-a născut în anul 2006 la Seul. Prin combinarea ingredientelor de calitate, cu tehnologiile inovatoare și designul caracteristic, aceste produse simpatice au câștigat inimile clienților în Coreea de Sud și în întreaga lume. Promitem că nici dvs. nu vă veți plictisi.

Măștile pentru ten TONYMOLY sunt garanția succesului. Masca de noapte TONYMOLY Panda‘s Dream vă răsfață tenul în timp ce dormiți. Iar masca tip compresă TONYMOLY I‘m REAL Pumpkin are acțiune anti-age. Pentru o experiență mai puțin obișnuită, încercați produsele din gama TONYMOLY Egg Pore. Conțin albuș de ou și extracte vegetale, care curăță perfect porii, controlează producția de sebum și, în același timp, calmează și hidratează tenul, care își recapătă astfel suplețea.

Rating TONYMOLY Panda's Dream