Tołpa Green Men gel exfoliant de curatare cu efect de hidratare

Tołpa Green Men gel exfoliant de curatare cu efect de hidratare
Tołpa Green Men gel exfoliant de curatare cu efect de hidratare
150 ml
19RON

12,67RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: TOL3062 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 13.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 12.04.2021

Descriere Tołpa Green Men
Caracteristici

Cum se utilizează:
Se aplică pe fața umedă, prin masaj delicat și se clătește atent cu apă.

Caracteristici

Tipul de ten
ten sensibil
Efect
exfoliere

Despre brand Tołpa

Brandul polonez de cosmetice Tołpa își trage numele de la profesorul care a reprezentat un stimul important în începerea producției de cosmetice cu ingrediente naturale.

Stanisław Tołpa a fost profesorul universitar care a convins elevii de importanța biologiei și care, după mulți ani de cercetare, a demonstrat proprietățile regeneratoare excepționale ale extractului de turbă. Acesta întărește sistemul imunitar, accelerează convalescența și îmbunătățește starea generală a pielii.

Cosmeticele Tołpa sunt concepute pentru femeile și bărbații care nu cumpără orice, la întâmplare, ci doar după o deliberată selecție. Băile acestora nu sunt expoziții de produse, ci locul unde se relaxează și unde au numai produse care li se potrivesc în totalitate.

Îi ajută în acest sens și gama de eșantioane, care le facilitează alegerea și îi asigură că produsul le convine pe deplin. Încercați produsele Tołpa, care au grijă de sănătatea pielii și a căror strategie protejează atât mediul, cât și finanțele clienților!

Rating Tołpa Green Men