Tołpa Dermo Body Mum

basam pentru corp cu efect hidratant anti celulita

Tołpa Dermo Body Mum basam pentru corp cu efect hidratant anti celulita
Tołpa Dermo Body Mum basam pentru corp cu efect hidratant anti celulita
Tołpa Dermo Body Mum basam pentru corp cu efect hidratant anti celulita
200 ml
38RON

Cod: TOL2889 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi, 21.03.2019
Ridicare personală
joi, 21.03.2019
Tołpa Dermo Body Mum
200 ml | 38RON

Descriere cosmetice Tołpa Dermo Body Mum

Produsul Tołpa Dermo Body Mum ajută la atenuarea simptomelor celulitei, astfel încât pielea va arăta din nou fermă și netedă.

Caracteristici:

  • acțiune hrănitoare și emolientă
  • hidratează intens
  • netezește pielea

Ingrediente:

  • produsul este hipoalergenic

Cum se utilizează:
Produsul se aplică pe porțiunile problematice ale corpului (picioare, șolduri, fese și abdomen). Se masează în piele, cu mișcări circulare și se lasă să absoarbă.

Caracteristici

Tipul de piele
ten sensibilă

Despre brand Tołpa

Brandul polonez de cosmetice Tołpa își trage numele de la profesorul care a reprezentat un stimul important în începerea producției de cosmetice cu ingrediente naturale.

Stanisław Tołpa a fost profesorul universitar care a convins elevii de importanța biologiei și care, după mulți ani de cercetare, a demonstrat proprietățile regeneratoare excepționale ale extractului de turbă. Acesta întărește sistemul imunitar, accelerează convalescența și îmbunătățește starea generală a pielii.

Cosmeticele Tołpa sunt concepute pentru femeile și bărbații care nu cumpără orice, la întâmplare, ci doar după o deliberată selecție. Băile acestora nu sunt expoziții de produse, ci locul unde se relaxează și unde au numai produse care li se potrivesc în totalitate.

Îi ajută în acest sens și gama de eșantioane, care le facilitează alegerea și îi asigură că produsul le convine pe deplin. Încercați produsele Tołpa, care au grijă de sănătatea pielii și a căror strategie protejează atât mediul, cât și finanțele clienților!